Freja skind - Dansk ejet og drevet - Fysiske butikker i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid
1-4 hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Farve
Brands
Materiale
Taske størrelser
Filter

Køb computertaske læder hos Freja Skind

Hos Freja Skind finder du computertasker i læder til ethvert behov og til enhver smag. Fælles for vores udvalg af tasker er kvaliteten og holdbarheden.

Står du og mangler den perfekte arbejds- eller computertaske, er du kommet til det helt rette sted. Hos Freja Skind finder du et udvalg af PC tasker produceret i ægte skind. Vi har presset priserne i bund, men det betyder ikke, at du behøver at gå på kompromis med kvalitet og design.

Du finder hos Freja Skind computertasker fra forskellige brands. Vi forhandler blandt andet computertasker fra danske Montana, som er fremstillet i ægte bøffelskind.

Rummelige læder computertaske til dig på farten

Hos Freja Skind finder du PC tasker, computertasker (computer rygsække) til kvinder og mænd, som kan rumme forskellige pc størrelser. Vores udvalg af computertasker passer fra 13” til 15,6” pc. Taskernes rum er vatteret, hvilket sikre at din pc er godt beskyttet. Derudover har flere af modellerne mindre rum, som er ideelle til mobiltelefonen, kuglepenne samt løse dokumenter. Med vores computertasker får du med andre ord en super rummelig og anvendelig taske, som kan bruges til både arbejde eller eventuelt som weekendtaske.

Udover vores udvalg af computertasker med aftagelige skulderremme, finder du hos Freja Skind også dokumentmapper. Vores dokumentmapper er fremstillet i 100% ægte bøffelskind og i et enkelt og funktionelt design, som gør det nemt at transportere din pc, tablet eller dokumenter.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål angående vores sortiment af computertasker, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 22 62 51 10. Du er også altid velkommen til at besøge vores fysiske butikker, som du finder i Aalborg eller Silkeborg.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste køb i skind eller læder, og håber, at du finder den lædervare, du søger, hos os.