Kategori: Weekendtaske

Selma weekendtaske - Treats - Kalveskind - sort - 280830
  • -401,00 kr.
  • Ny

Selma weekendtaske - Sort - Treats

Normalpris 1.399,00 kr. -401,00 kr. Pris 998,00 kr.
Selma weekendtaske - Når du ikke vil gå på kompromis med stil og funktionalitet - Velegnet til både sport og rejse Normalpris dkk 1399.- TILBUD dkk...
Sort toilettaske - Montna - 270023 - Kalveskind
  • -250,00 kr.

Sort Toilettaske fra Montana - Kalveskind

Normalpris 549,00 kr. -250,00 kr. Pris 299,00 kr.
Sort toilettaske i eksklusivt blødt kalveskind - Lækker kvalitet - Unisex model Normalpris dkk 549.- TILBUD dkk 299.- Montana Sort Lynlåslukning...

Weekendtaske i ægte skind

Hos Freja Skind finder du weekendtasker i læder til ethvert behov og til enhver smag. Fælles for vores udvalg af tasker er kvaliteten og holdbarheden. Alle vores weekendtasker er produceret i 100% ægte skind, hvor vi håndplukker blandt brands og varer ude i verden.

Står du og mangler den perfekte taske til en weekendtur, er du netop landet det rette sted. Hos Freja Skind har vi flere modeller af rummelige weekendtasker. Vi har presset priserne i bund, men det betyder ikke, at du behøver at gå på kompromis med kvalitet og design.

Du finder hos Freja Skind weekendtasker til kvinder og mænd fra de danske brands, Montana og Treats, som begge fremstiller tasker i høj kvalitet.

Vores udvalg af weekendtasker består af modeller med store indvendige rum, hvor der er plads til meste på rejsen. Derudover har vores weekendtasker en aftagelig skulderrem, hvilket gør den let at have med på farten som en crossbody eller over skulderen. Modellerne fra Treats og Montana har flere anvendelsesmuligheder - brug den som weekendtaske, rejsetaske, sportstaske eller hvad end du måtte have af behov.

Tilhørende kosmetikpunge

Som noget ekstra finder du hos Freja Skind et lille udvalg af kosmetikpunge og toilettasker, som passer perfekt til vores weekendtasker. Vores kosmetikpunge er fremstillet i blødt kalveskind og kan rumme både glattejern (max 30 cm.), makeup, parfume osv. Blandt vores udvalg af kosmetikpunge finder du forskellige modeller fra Treats, hvor du kan vælge mellem flere farver og størrelser.

Gå på opdagelse i vores univers her på siden eller besøg os i vores fysiske læderbutikker. Du finder Freja Skind i Silkeborg og Aalborg, hvor vores dygtige personale altid står klar med hjælp og rådgivning til dit næste køb.