Freja skind - Dansk webshop, lager, butik og kundeservice ♥

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid:
1 - 3 Hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Køn
Kategorier
Pris
kr. kr.
Materiale-Foer
Farve
more... less
Materiale
Filter

Randers Handsker

Randers Handsker - Verdens ældste handskefabrik, bygger på stolte traditioner og ægte håndværk. Freja skind har et stort udvalgt af de lækre kvalitets handsker fra Randers handsker, og altid til rigtig gode priser.

Hos Freja Skind forhandler vi et stort udvalg af Randers Handsker, hvor du med garanti kan finde en Randers skindhandske, der falder i din smag.

Randers handsker med eller uden foer

En skindhandske er yderst brugbar i mange forskellige situationer, derfor er den en accessory, der er et absolut must for både mænd og kvinder. Skindhandsken kan eksempelvis varme dine hænder i køligere måneder, mens du bevarer et elegant look. Samtidig kan de benyttes som kørehandsker, når du sidder bag rattet. 

Freja Skind forhandler flere forskellige modeller fra Randers Handsker, der både er med eller uden foer. På den måde kan du med sikkerhed finde en skindhandske, der dækker dit behov i hverdagen.

Randers skindhandsker i alle regnbuens farver

Vi anerkender forskellighed, derfor har vi skabt et sortiment af Randers Handsker, der befinder sig indenfor hele farvepaletten. Hvad end du ønsker skindhandsker i sort, grå, lilla, rød, gul eller andet, så er du kommet det rette sted, for vi har det meste fra Randers Handskefabrik.

Udover det brede udvalg af farver kan du få handskerne i flere forskellige modeller. Vores skindhandsker til damer og mænd er både forskellige i længde, tykkelse samt med eller uden unikke detaljer.

Randers Handsker med specielle funktioner

Vi har desuden også skindhandsker, der bidrager til mere end varme fingre eller et farvestrålende pust til garderoben.

Bliver du generet over, at du skal tage handsken af, hver gang du skal bruge din smartphone? Så kan du heldigvis købe vores touch screen handsker både til mænd og kvinder.

Vi har også stretch skindhandsker, der fungerer som gigt handsker. Med andre ord er det handsker, der er velegnet til mennesker, der døjer med gigt i fingrene. Handskerne er udformet i et fleksibelt materiale, der giver en maksimal bevægelighed.

Leder du efter andre produkter?

Hos Freja Skind har du mulighed for at finde mange forskellige produkter i skind af højeste kvalitet. Udover vores sortiment af Randers Handsker, har vi også et stort udvalg af læderjakker, herretasker og dametasker i skind og meget mere.

Har du spørgsmål angående vores store sortiment af Randers Handsker, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 22 62 51 10, og vi har telefontid mellem 11-14.

Derudover er vores fysiske butik af finde i både Aalborg eller Silkeborg, hvor du kan blive inspireret af vores mange produkter i skind.