Freja skind - Dansk webshop, lager, butik og kundeservice ♥

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid:
1 - 3 Hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Køn
Kategorier
Pris
kr. kr.
Materiale-Foer
Farve
Materiale
Filter

Hestra Handsker

Er du på udkig efter de populære Hestra handsker eller Hestra luffer, der både er smarte, moderne og praktiske? Hestra handsker og luffer er kendt for at producere handsker, hvor stil og kvalitet går op i en højere enhed. Hos Freja Skind forhandler vi et bredt udvalg af Hestra Handsker og Hestra luffer, og vores sortiment indeholder både dame- og herrehandsker. Se udvalget af Hestra handsker og luffer her på siden. Køber du for over 500 kr. får du gratis fragt.

Hestra handsker til kvinder og mænd

Er du på udkig efter lækre Hestra handsker, der både er smarte, moderne og praktiske? Så er du kommet til den rette side! Hestra er kendt for at producere handsker, hvor stil og kvalitet går op i en højere enhed. 

Hos Freja Skind forhandler vi et bredt udvalg af Hestra Handsker, og vores sortiment indeholder både dame- og herrehandsker.

Hestra handsker - Alsidige og varme læderhandsker med fokus på kvalitet

Det svenske Hestra har fokus på kvalitet, og det kan uden tvivl ses på deres lækre skindhandsker til mænd og kvinder. Kvaliteten på en Hestra handske kan ses blandt andet i valget af materialer, som primært består af læder og skind. Derudover er de valgte materialer ligeledes med til at gøre, at Hestra handskerne er super varme og lækre at have på om vinteren og lige så snart, vejret bliver køligt udenfor. Ikke nok med det, så er læderhandskerne fra Hestra alsidige. Det gør de praktiske Hestra handsker alsidige og ekstremt populære blandt mange.

Vil du vide mere om de praktiske Hestra handsker og hvordan, de er helt perfekte, når du skal holde dine hænder varme, så kan du med fordel se denne video.

Hestra handsker til dame

Det er vigtigt for os som virksomhed, at vi tilbyder vores kunder flere valgmuligheder at vælge imellem. Vi har derfor skabt et stort sortiment af damehandsker i skind fra mærket Hestra. På den måde sikrer vi os, at du som kunde kan finde lige netop den handske, der passer til dine behov i hverdagen. 

Vi forhandler både de helt klassiske fingerhandsker til kvinder, der enten er lavet i det blødeste skind eller ruskind. Valget af farver lægger dig desuden frit for, da vi har skindhandsker i flere forskellige farver.

Du kan shoppe alt fra Hestra luffer og hestra vanter til damer. Se også vores udvalg af lækkert lædertøj til kvinder samt vores smarte og kvalitetsrige lædertasker til damer. Udvalget af Hestra handsker kvinder er bredt, og du kan både shoppe i vores fysiske butik eller i vores webshop.

Hestra handsker til herre 

Foruden vores udvalg af handsker i skind til damer, har vi naturligvis også et sortiment af Hestra handske til herre. Vi tilbyder flere forskellige modeller, så du kan finde lige netop den pasform, der passer til dine hænder. 

En Hestra handske til herre kan derudover både fås med eller uden foer, så dine behov bliver dækket bedst muligt. Vi forhandler de helt klassiske læderhandsker til mænd, men du kan også finde handsker, hvor uld og skind er kombineret til den lækreste handske.

Shop vores mange handsker og Hestra luffer herre i vores fysiske butik eller i vores online webshop, så du ikke gå glip af alle de lækre og praktiske produkter fra Freja Skind.

Lækre Hestra luffer, klassiske læderhandsker og meget mere

Når du shopper Hestra skindhandsker til kvinder og mænd, kan du vælge imellem de klassiske og smarte fingerhandsker til kvinder samt fingerhandsker til mænd. Du har ligeledes mulighed for at shoppe de lækre Hestra luffer dame og Hestra luffer herre. Hestra har nemlig et stort udvalg af komfortable og bløde luffer, som klart er et hit i løbet af vintertiden. Du finder både et udvalg af luffer til kvinder samt luffer til mænd. De er lækre og praktiske, når du skal være ude i mange timer ad gangen i de kolde temperaturer. Hvis det er ekstra koldt udenfor, kan du med fordel have et par fingerhandsker indenunder dine luffer. Det giver ekstra varme, uden at det bliver komfortabelt eller ubehageligt at have på.

Du kan også finde Hestra handsker børn, så dine børn kan blive klædt på med de bedste handsker i den bedste kvalitet, så de ikke ender med at miste al varmen fra hænderne efter en hel dag med leg i sneen. Se det store udvalg af Hestra handsker og Hestra luffer hos Freja Skind, så hele familien kan blive godt klædt på til de kolde vejr.

Bredt udvalg af skindhandsker 

Udover vores mange valgmuligheder af varme og lækre Hestra handsker i læder og skind, så kan udforske vores store sortiment af skindhandsker, der indeholder mange forskellige mærker, modeller og stilarter. Du kan eksempelvis lade dig inspirere af vores smarte Randers handsker, lækre kørehandsker eller luftige luffer. Vi kan garantere dig for, at vi har et par læderhandsker, der falder i din smag.

Køb Hestra Handsker hos Freja Skind - En kvalitetsbevidst virksomhed 

Vi sætter en dyd i, at vores produkter er skabt i skind og læder af højeste kvalitet. Vi har hos Freja Skind flere årtier bag os i branchen - faktisk siden år 1986. Derfor ved vi, hvordan kvalitetsskind skal føles, hvorfor vi også selv håndplukker vores produkter fra fabrikker verden over. Det er ligeledes derfor, at Hestra handskerne er et af vores bedste brands, og hvorfor du kan finde den i vores fysiske butik såvel som i vores webshop, som har åbent døgnet rundt.

Du kan som kunde hos os være sikker på, at vores produkter er skabt i den bedste kvalitet, og så sørger vi desuden for, at du køber dem til fornuftige priser.

Du kan se vores mange produkter online, men ønsker du at mærke kvaliteten med egne hænder, så er du velkommen til at besøge os i vores fysiske butikker i henholdsvis Aalborg og Silkeborg.