Freja skind - Siden 1986 - Butik i Silkeborg og Aalborg

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.
Julegaver: Byttefrist d.15 Jan 2024 - Skriv "julegave" i kommentarfeltet v.betaling

Leveringstid : Juletravlhed 
Vi løber så hurtigt vi kan :-)
Forvent 2-5 hverdages leveringstid

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Fragtpriser

Hos Freja skind får du altid rimelige fragtpriser, og shopper du for mindst dkk.500.- opnår du gratis fragt til den nærmeste pakkeshop. Har du opnået gratis fragt, men ønsker hjemmelevering, kan dette også lade sig gøre til reduceret fragtpris. Vi tilbyder fragt med GLS, som baseret på vores erfaringer er danmarks bedste transportør af pakker.

Vi tager ansvar og værner om miljøet

Hos Freja skind får du IKKE en returlabel med i pakken. Vi sælger billig returfragt til kr. 40.
Hvorfor er returfragten ikke gratis? Vores returfragt er ikke gratis af to årsager.

Nr.1 – Vi vil gerne undgå, at vores kunder køber en hel masse i udvalg, for så bare at sende det retur igen. Vi vil meget hellere rådgive, og hjælpe til, at du som kunde, får det rigtige produkt første gang. Det er alt for dyrt at skulle sende varer frem og tilbage, for slet ikke at tale om de negative miljømæssige konsekvenser, ved at sende for meget frem og tilbage.

Nr.2 Vores produkter er så billige, at der ikke er plads til også at skulle dække en returfragt omkostning. Skulle vi gøre dette, skal prisen på produkterne sættes op. Vi vil heller vise de reelle priser til kunderne. Således tror vi på, at du som kunde, tænker dig godt om, inden du bestiller. Vi ønsker ikke at ende som tøjbranchen, hvor mange forbrugere bestiller med hovedet under armen, for bare at sende det retur igen. Det er alt for voldsom en belastning for miljøet, og det kræver enorme ressourcer at håndtere. Priser. – Gældende for Danmark
( Gælder ikke Grønland og Færøerne )

GLS – Levering til Pakkeshop: Kr. 39
GLS – Hjemmelevering: Kr. 59
GLS – Levering til Arbejdsplads: kr. 49