Freja skind - Dansk webshop, lager, butik og kundeservice ♥

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid:
2 - 4 Hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Farve
Brands
Materiale
Taske størrelser
Filter

Det er altid smart og praktisk med en god og rummelig stor weekendtaske eller rejsetaske, hvor der er plads til alt, det, man har brug for. Er du eksempelvis indimellem på weekendture, ophold, rejser, i fitness eller lignende, så er det uden tvivl en god weekendtaske i læder, du har brug for. Hos os finder du weekendtasker fra vores egen Freja Skind kollektion, The Chesterfield Brand, Treats og Montana est 1957. Køb din weekendtaske med fri fragt hos Freja Skind. Her er du sikret weekendtasker i højeste kvalitet i bøffelskind eller kalveskind. 

Find din nye weekendtaske hos Freja Skind

Her Freja Skind kan vi præsentere dig for et flot udvalg af weekendtasker og rejsetasker i ægte skind og læder til både mænd og kvinder. Vores udvalg af rejsetaske og weekendtasker kommer i mange forskellige farver som brun, cognac, rød, sort og vintage brun. Rejsetasker og weekendtaskerne kommer i æfte bøffelskind og kalveskind, samt størrelserne lille, mellem og stor. Så leder du efter weekendtasker og rejsetasker i læder, så er du kommet til det rette sted.

Weekendtaske til herre og dame

Er du en af dem, der indimellem rejser eller overnatter andre steder end hjemme i din egen seng? Så er en weekendtaske uden tvivl det helt rette til dig. De er praktiske og smarte, og så rummer de det, du har brug for til en weekend eller en overnatning hjemmefra. Rummelig og praktisk er kendetegnet for de smarte rejse- og weekendtasker, og har du endnu ikke anskaffet dig en, så er det måske ved at være på rette tide. Hos Freja Skind kan du shoppe din næste - eller måske første - læder weekendtaske, og der er rig mulighed for at finde den helt rette. Vi har nemlig et bredt udvalg af kvalitetsrige weekendtasker af læder, og det burde derfor være muligt at finde den rejsetaske, der matcher lige netop dine ønsker og behov. Alle vores weekendtasker er produceret af 100% ægte skind, hvilket kan ses på det færdige produkt. Kvalitet og lækkert design går hånd i hånd, hvilket er tydeligt i både udseendet og holdbarheden. Du kan shoppe mange andre tasker af 100% ægte skind. Se blandt andet vores store udvalg af andre herretasker. Shop de populære skuldertasker, som er praktiske og rummer alle de mest nødvendige ting. Du finder også læder computertaske i det flotteste design.

Weekendtaske og rejsetaske til weekendturen

Kender du det, at der aldrig er nok plads i tasken, når du skal pakke til at tage et andet sted hen? Det er upraktisk og meget irriterende. Med en stor rejsetaske eller weekendtaske får du plads til alt det, du gerne vil have med på rejsen eller weekendturen. Læder weekendtaskerne til herre og dame er meget rummelige og har plads til både tøj, toilettaske, sko og meget mere, uden at tasken fylder så meget, at det bliver uoverskueligt. Freja Skinds udvalg af lækre rejsetasker og weekendtasker består af modeller med store og rummelige rum med masser af plads. Skal du ud at rejse, er det selvfølgelig smart at have rejsetasken eller weekendtasken med til alt det, der fylder mest. Derudover kan det være en god idé at finde en smart bumbag eller lignende, hvor du nemt og enkelt kan opbevare dine små men vigtige ting såsom mobil, pas og penge. På denne måde er dine vigtigste genstande tæt på og lige ved hånden, når du har brug for dem under rejsen.

Den bedste weekendtaske og rejsetaske i læder til dit næste eventyr

Er du på udkig efter en god og rummelig weekendtaske i læder? Så er du kommet det helt rigtige sted hen! Det er altid rart at have en god og rummelig weekendtaske, når man skal på weekendtur. Hos Freja Skind finder du et bredt udvalg af lækre rejsetasker og weekendtasker i forskellige designs og farver, så der er noget for enhver smag. Taskerne er lavet i ægte læder og skind af højeste kvalitet, og der er masser af plads til at pakke det hele. Weekendtaskerne har mange rum med lynlåse, så du let kan få adgang til dine ting, og alle taskerne har gode skulderstropper, så de er behagelige at bære på. Tag et kig på det store udvalg, og find den weekendtaske eller rejsetaske, der passer bedst til dine behov.

Weekendtaske læder: Et must-have hvis du rejser ofte

Weekendtasker i læder er et must-have, hvis du rejser ofte. De er nemlig langt mere holdbare end tasker i andre materialer, og de vil derfor kunne holde til meget mere. Også er den jo bare rigtig lækker at se på. Samtidig er læderet også et slidstærkt materiale, som ikke falmer med tiden - så din weekendtaske vil altid se flot ud. Hos Freja Skind har vi et bredt udvalg af forskellige weekendtasker i læder at vælge imellem, så du kan finde den perfekte weekendtaske til dig. Køb din favoritmodel med fri fragt her hos os!

Shop andre lækre læder- og skindprodukter til rejsen

Er du vild med lækre skindprodukter, så kan du med fordel tjekke resten af produkterne hos Freja Skind. Vi har ikke blot tasker i massevis men ligeledes lædertøj samt læderpungelæderbælter, kortholder og meget mere. Der er altså helt sikkert noget, der falder i din smag, når du shopper blandt alle de lækreste læderprodukter til mænd. Gå på opdagelse og forkæl dig selv med gode og kvalitetsrige varer, der holder længe og kan bruges igen og igen.

Stort udvalg af weekendtasker og rejsetasker hos Freja Skind

I Freja Skind har vi specialiseret os i fremstilling og salg af eksklusive læderprodukter siden 1986. Vores sortiment indeholder et stort udvalg af weekendtasker og rejsetasker, alle nøje designet for at matche både mandlige og kvindelige stilarter samt børn. Vores weekendtasker findes i mange forskellige størrelser, former og farver, og vi er stolte af at tilbyde kvalitetsprodukter fra vores egen kollektion samt fra pålidelige mærker som Treats, The Chesterfield Brand, Montana est 1957, og Corium. Hos Freja Skind værdsætter vi diversiteten i folks smag. Hvad enten du søger det sporty look eller foretrækker den klassiske lædertaske, har vi noget for enhver stil. Lædertasker er kendt for deres slidstyrke og deres evne til at blive endnu smukkere med tiden. Derfor, selvom de kan være lidt mere kostbare end andre typer tasker, får du en weekendtaske, der ikke bare er stilfuld, men også holdbar og kan tjene dig i mange år. Mange af vores weekendtasker kan bæres på ryggen, hvilket er en stor fordel, hvis tasken bliver tung. Nogle er også designet med en skulderrem for ekstra komfort. Vi sørger for at vores sortiment af weekendtasker og rejsetasker altid afspejler de nyeste trends, så du kan finde en taske, der passer perfekt til din personlige stil. Vores familieejet virksomhed sætter en ære i at levere produkter af høj kvalitet, der giver værdi for pengene. Vi håber, du vil nyde vores kollektion lige så meget som vi nyder at skabe den.

Freja Skinds egen kollektion af weekendtasker

Vores egen kollektion af weekendtasker hos Freja Skind er indbegrebet af holdbarhed, elegance og funktionalitet. En af vores mest bemærkelsesværdige tilføjelser er Malaga weekendtasken, som er tilgængelig i tre sofistikerede farver: antracitgrå, klassisk sort og vintage brun. Hver Malaga weekendtaske er håndlavet af det fineste bøffelskind, der er kendt for sin exceptionelle robusthed og holdbarhed. Farverne er dybe og rige, og skindet modnes smukt over tid, hvilket gør tasken endnu mere attraktiv med brug. Malaga weekendtasken er både rummelig og praktisk med en bredde på 55 cm, en højde på 24 cm og en dybde på 25 cm. Den er udstyret med indvendige lynlåslommer og to åbne lommer, der giver masser af opbevaringsmuligheder. Taskens ender har også ekstra lynlåslommer. For optimal komfort og brugervenlighed har tasken en aftagelig skulderrem, så du kan bære den på den måde, der passer dig bedst. For at beskytte skindet er bunden af tasken forsynet med metal "fødder". Lynlåslukningen på toppen sikrer dine ejendele under rejsen. Malaga weekendtasken er ikke kun en pålidelig følgesvend på din weekendtur eller din tur til fitnesscenteret, men også et udtryk for din personlige stil og smag. Vælg den farve, der bedst matcher din garderobe, og oplev kvaliteten og håndværket bag Freja Skinds læderprodukter. Derudover har vi også produceret modellerne Dallas, Lissabon og Monaco. 

Kan du ikke finde den rette læder weekendtaske?

Har du svært ved at finde lige netop den weekendtaske, som matcher dine ønsker og behov? Så kan du til enhver tid kontakte os på 22 62 51 10 med lige netop de tvivler eller spørgsmål, du har. Du kan træffe os alle hverdage mellem kl. 11 og 14. Sammen kan vi finde den helt rette rejsetaske til dig, så du er klar til den næste hyggelige weekendtur.