Effekt læderbalsam 150g m.svamp - Vandbaseret læderbalsam

129,00 kr.
Inkl. moms

EFFEKT Læderbalsam er pleje- og rengøringsmidlet til dækfarvet læder, visse semi-aniliner, vegetabilsk garvet læder, kunstlæder, gummi og vinyl. Effekt læderbalsam leveres med en svamp - Meget let at benytte.

Renser læderets overflade, holder det blødt, forstærker farve og mindsker krakeleringer, fordi det indeholder de næringsstoffer, som læderet har brug for.

Bemærk venligst - Billedet er den gamle 200g emballage - Nye billeder på vej.

 • Effekt læderbalsam 150g.
 • Ny og forbedret emballage
 • Let at benytte
 • Giver skind nyt liv
 • Renser læderets overflade, holder det blødt, forstærker farve og mindsker krakeleringer, fordi det indeholder de næringsstoffer, som læderet har brug for.
 • Efter polering ikke nødvendig.
 • Vandbaseret naturprodukt, ingen organiske opløsningsmidler.
Antal

Effekt læderbalsam - Nyt liv til skind og læder

Vi har rigtig god erfaring med Effekt læderbalsam. Det er et produkt der er virkelig nemt at arbejde med, og man opnår et flot resultat på næsten ingen tid. Effekt læderbalsam påføres den medfølgende svamp, herefter påføres det overfladen med en fast hånd. Effekt læderbalsam skal ikke efterpoleres. Påføres i et tyndt lag.

Effekt læderbalsam - Kan bruges næsten til det hele

Du kan bruge Effekt læderbalsam til både sofaen, skindjakke, skoene, bukserne osv osv. Effekt læderbalsam trænger ned i skindet og tilfører næringsstoffer til skindet, hvorved du får fremhævet skindets glans og farve, samtidig med at det plejer og beskytter skindet. Effekt læderbalsam tørrer hurtigt ind i skind, så har du behandlet din sofa kan du efter få minutter tage plads igen, effekt læderbalsam pletter ikke.

Hvad kan EFFEKT Læderbalsam ikke bruges til?

Effekt læderbalsam kan bruges til næsten alt slags læder, dog bør du IKKE brug det til meget stærkt sugende lædertyper:

 • F.eks anilinlæder, Semianilinlæder,  Ruskind, Nubuck, Rulam med og uden forsegling af bagsiden af skindet = ydersiden af beklædningen

  Grunden til at det ikke bør benyttes til disse åbne typer læder er, at balsammen vil gøre produktet mørkere. Er du i tvivl, så prøv med et lille og ikke synligt stykke af skindet, lad det tørre et par minutter og se resultatet.

  Er du i tvivl, skriv da gerne for rådgivning på info@frejaskind.dk

Effekt læderbalsam - Vandbaseret naturprodukt

Effekt læderbalsam er et naturprodukt og indeholder IKKE organiske opløsningsmidler.
Du forlænger dit skindprodukts levetid, og du gør det med et produkt der ikke er giftigt, det er en win win for både miljøet og din tegnebog.

Effekt 150g m.svamp

Produktinformation

Køn
Unisex

Specifikke referencer

Ny vare

Du vil eventuelt også synes om