Shop påskeæg der holder ♥ Vi ønsker alle en dejlig påske

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid:
1 - 3 Hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Farve
more... less
Brands
Materiale
Taske størrelser
Filter

Hos Freja Skind er vi stolte over at præsentere et bredt udvalg af disse alsidige, stilfulde og praktiske corssbody tasker i læder og skind. Uanset om du søger en lille, kompakt model til de essentielle ting, eller en større version til dagens gøremål, har vi en crossbody taske, der passer perfekt til dig.

Crossbody taske, crossover taske og taske crossbody

Crossover, crossbody taske, skuldertaske - kært barn har mange navne. Hos Freja Skind kan du finde et stort sortiment af crossbodytasker i læder og skind til kvinder og herre. Det store udvalg sikrer en stor sandsynlighed for, at du finder lige netop den lædertaske, der passer til dig og opfylder dine behov for en god crossbody. Vi har flere års erfaring i branchen, og derfor kan vi garantere, at vores produkter er udført i bedste kvalitet til prisen. Du finder masser af smarte og kvalitetsrige corssbody tasker til dame hos os. Vi har også et stort udvalg af læder skuldertaske til mænd. Shop også masser af andre smarte og moderne dametasker. Hos Freja Skind har vi alt fra rygsække af skind og weekendtasker til fine clutches og meget mere.

Crossbody taske i forskellige størrelser og farver

En crossbody taske er en af de mest funktionelle måder, du kan opbevare dine ting på, mens du er på farten. En crossbody taske har en lang rem der giver let bevægelighed, uanset hvor meget du har i tasken. Det er blandt andet derfor, at de er enormt populære blandt mange. Vi har et bredt udvalg af læder crossovers. Du kan både få dem i forskellige størrelser, modeller og farver.

Lille og stor crossbody taske

I vores omfattende sortiment finder du alt fra den lille crossbody taske, perfekt til opbevaring af dine nødvendigheder, til den store crossbody taske, der er ideel for dem, der kræver mere plads på farten. Hver taske crossbody i vores samling repræsenterer en sammensmeltning af stil og funktionalitet, designet til at opfylde en bred vifte af behov og præferencer.

Sort crossbody taske

For de stilbevidste tilbyder vi en sofistikeret sort crossbody taske, der er både tidløs og alsidig. Denne sorte crossbody taske passer perfekt sammen med ethvert outfit og til enhver lejlighed.

Brun crossbody taske

Hvis du foretrækker et mere jordnært udtryk, kan vores brun crossbody taske være det ideelle valg for dig. Denne taske tilbyder et vintage-inspireret look, der er både unikt og iøjnefaldende.

Grøn crossbody taske

For dem, der ønsker at tilføje en smule farve til deres garderobe, har vi en grøn crossbody taske. Denne iøjnefaldende taske er sikker på at tilføje et strejf af friskhed og liv til ethvert outfit. Hver crossbody taske i læder fra Freja Skind repræsenterer kvalitet og holdbarhed. Uanset om du leder efter en lille, stor, sort, brun eller grøn crossbody taske, er du garanteret at finde en taske, der er lavet af det fineste læder, og som er designet til at holde i mange år. På den måde kan vi sikre dig, at vi har en funktionel, smart og moderne crossbody taske til dig, uanset om du ønsker at have mindre eller større opbevaringsplads, når du forlader hjemmet.

Match din crossbody taske med dit outfit

Ønsker du en smart og lækker læderjakke, der matcher din crossbody taske, kan du med fordel udforske vores shop og hele vores lædertøj-afdeling. Der er også god mulighed for at finde en lædertaske, der er velegnet til mindre opbevaring, når du eksempelvis skal i byen eller til fest, og tasken dermed ikke skal fylde for meget. Ligeledes forhandler vi større tasker, der kan bære på dine sager, når du bevæger dig fra A til B i hverdagen. Det kunne eksempelvis være en lækker bumbag.

Crossbody taske med høj funktionalitet og kvalitet

En Crossbody taske til dame er ofte udformet i et fleksibelt design, så du som forbruger kan arrangere tasken, som du lyster. Taskens rem kan justeres i længde, så du både kan have den hængende fra skulderen, og samtidig have den hængende tværs over brystet som en crossbody taske. Fælles for vores crossbody tasker, crossover tasker og skuldertasker i læder er, at du kan justere remmen efter behov. Yderligere har vi større skuldertasker, der både har en aftagelig lang rem og en mindre rem, så du har mulighed for at bære den på flere måder. Vi forhandler lædertasker i flere forskellige mærker, hvor vi blandt andet sælger de populære Treats tasker. Ønsker du det bedste fra begge verdener? Så kan du med fordel vende blikket mod vores populære lædertasker, der både kan fungere som skuldertaske og som skindrygsæk. Crossbody taskens stropper kan både adskilles og lynes sammen, så du som forbruger ikke skal gå på kompromis med hverken funktionalitet, design eller kvalitet.

Leder du efter andre produkter?

Hos Freja Skind sælger vi et hav af forskellige produkter i skind af højeste kvalitet. Er du på udkig efter den perfekte dametaske eller herretaske kan du med garanti finde den rigtige for dig. Ønsker du nyt overtøj, kan du ligeledes finde alle vores lækre læderjakker og bløde pelsjakker.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at finde den helt rette læder skuldertaske til damer, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål eller vejlede angående vores produkter. Du kan ringe til os mellem kl. 10-14 på følgende telefonnummer: 22 62 51 10. Derudover er vi til at finde i vores fysiske butikker, der både ligger i Aalborg og Silkeborg.