Sort skuldertaske - Model Lene - Skuldertaske i blød lammeskind køb nu

150,00 kr.
Inkl. moms

Lene Skuldertaske er en af Freja skinds bedst solgte skuldertasker - Vi får selv syet skuldertasken af skindrester fra f.eks. jakkeproduktion, derfor kan vi sælge til en vanvittig lav pris, og med denne skuldertaske udnytter vi også ressourcerne på en ansvarlig måde, da intet går til spilde.

  • Normalpris dkk 299.- Nu kun - dkk 150.-
  • Ægte lammeskind.
  • Regulerbar skulderrem
  • Udvendige rum med lynlåsluk
  • Lynlåslukning i top.
  • Indvendig - Stort rum med lynlåslomme
  • Findes i mange forskellige farver.
  • Fragt fra dkk 29.-
  • 14 dages fuld returret.
Antal

→ Super pris ← Skuldertaske i ÆGTE skind - Det finder du ikke billigere

Freja skind har solgt denne model Lene - Skuldertaske i rigtig mange år. Det er faktisk vores bedst sælgende skuldertaske, og vi får den lavet i mange forskellige flotte farver. Vi får syet skuldertaskerne af skindrester fra f.eks. jakkeproduktion, så i stedet for at smide resterne væk, får vi syet forskellige skuldertasker af disse. Det betyder, at du kan købe denne skuldertaske nærmest vanvittigt billigt - KUN dkk 150.- Mon ikke det er Danmarks bedste tilbud på en skuldertaske i ægte lammeskind.

Populær skuldertaske - Bedst solgte fra Freja skind

Vores kunder elsker denne skuldertaske, vi sælger hver eneste dag rigtig mange i vores butikker i Silkeborg og Aalborg, og naturligvis her i vores webshop. Skuldertasken er blevet lidt af en Freja skind klassiker. Vi har mange kunder der køber den igen og igen, og mange har flere i forskellige farver, så man har en passende skuldertaske til enhver lejlighed.

Rummelig skuldertaske - Perfekt til hverdagens overlevelseskit

Kunderne siger gang på gang at størrelsen på "Lene" skuldertasken er helt perfekt. Du får plads til det hele. Rummer let en vandflaske, pung, paraply, mobil, makeup osv osv. Skuldertasken har et rigtig godt design, hvor du får masser af plads, men uden at skuldertasken på nogen måde bliver klodset.  Har du brug for en endnu større skuldertaske, og er du vil med designet, så har også en større version af  skuldertasken, og denne kan du købe her i webshoppen som en "Anja" skuldertaske.

køb din skuldertaske nu - Hurtig levering - Billig eller gratis fragt

Hvis du shoppe din skuldertaske nu, så bliver den hurtigt pakket, og er så godt som på vej til dig. Husk at vi sender fra kun dkk 29.- og putter du lidt ekstra i kurven, så får du GRATIS fragt når du rammer dkk 500.- eller mere.

♥ God shopping ♥

Sort - Lene - Freja skind

Produkt information

Højde
16,5 cm
Bredde
27 cm
Dybde
13,5 cm
Materiale
Lammeskind
Farve
Sort
Ny vare

Du vil eventuelt også synes om

Freja Skind. Lene. Turkis

150,00 kr.

Bestseller i blødt lammeskind. Vores  eget design . Utrolig smart og funktionel med sine mange rum, der alle lukkes sammen med lynlås.
Der...