Coulter fra Gipsy - rå biker skindjakke - Tilbud
 • Tilbud
 • Coulter fra Gipsy - rå biker skindjakke - Tilbud
 • Gipsy bikerjakke - Lammeskind - Coulter -Tilbud

Gipsy Coulter bikerjakke - Rå antracite herre bikerjakke - Tilbud

1.599,00 kr.
999,00 kr. Spar 600,00 kr.
Inkl. moms

Coulter Bikerjakke fra Gipsy - Her får du en jakke med en lidt mere rå stil - Bemærk de lækre detaljer på skuldrene der er med til at give jakken sit specielle look.
Gipsy laver bikerjakker af høj kvalitet, og lige nu til en super stærk pris.

 • Normalpris dkk 1599.- TILBUD dkk 999.-
 • Super kvalitet - Blød lammeskind
 • Gratis fragt
 • Slim fit
 • Str-guide klik HER
 • Antracite grå - Findes også i Sort og oliven grøn - (sort og oliven kommer snart)
 • Sorte lynlåse
 • To brystlommer og to sidelommer med lynlås
 • Lynlås i bund af ærmer
 • Trykknap spænde i bunden af ryggen, kan snævre jakken en smule ind i bund.
 • Tre inderlommer - En med lynlås, en med knap, en med velcro til mobil.
 • Vegetabilsk garvet - Godt for miljøet.

Størrelse
Antal

Køb for 500,00 kr. mere for at opnå gratis levering!

Smart bikerjakke med fede detaljer

Med denne Coulter bikerjakke fra Gipsy, får du en virkelig lækker skindjakke, fyldt med fede detaljer, men uden at designet stikker af. Denne bikerjakke kan du sagtens bruge både hverdag og casual brug, men den kan også dresses up til et sæt finere tøj.
Bemærk detaljerne på skuldrene, og hvad med de sorte lynlåse. Små men væsentlige detaljer, der er med til at skabe en helt unik og fed bikerjakke.

Kan en grå bikerjakke være grøn?

Ja det kan den faktisk. Denne bikerjakke er ligesom de andre skindjakker fra Gipsy vegetabilsk garvet - Det betyder at det er naturlige farvestoffer der er brugt til jakken, hvilke et en stor gevinst for miljøet. Hvis også man husker, at lammeskindet er et naturligt materiale, bliver det bare endnu bedre. Intet er gået til spilde, alt er udnyttet, og verdenshavene bliver ikke belastet med plastic når engang jakken er slidt op - Derfor mener vi, at du kan købe en grå bikerjakke, men med grøn samvittighed.

Sådan skal du pleje din bikerjakke

Noget af det vigtigste du kan gøre for din bikerjakke af ægte skind, er at pleje den korrekt. Før du tager den i brug er det altid en god ide, at give den en omgang imprægnering, så er den godt beskyttet mod vind og vejr. Hvis det er en jakke du bruger som hverdags jakke og dermed ofte, vil vi anbefale, at du behandler den med læderbalsam et par gange pr.år. Effekt læderbalsam er et vandbaseret natur produkt uden opløsningsmidler, dette tilfører skindet næringsstoffer der giver farve og glans et løft.

Måske den allervigtigste ting du skal huske er - Aldrig opbevare i solen - Dette gælder ikke kun skindjakker men også tekstiler.
Solen er ekstrem hård, og vil afblege eller misfarve skindet hvis du opbevare i solen. Derfor må du aldrig hænge opbevare din jakke i længere tid i direkte sollys, f.eks. liggende i bilen hvor solen rammer og lignende.

Følger du disse enkle råd, har du en lækker bikerjakke i mange år.

God shopping

Coulter - Antracite

Produkt information

Materiale
Lammeskind
Stilarter
Slimfit
Farve
Antracite - Grå
Materiale-For
Krop - Bomuld - Ærmer polyester
Ryg længde
67 cm str XL springer ca. 1-2 cm pr. str.

Du vil eventuelt også synes om

Gipsy skindjakke lys grå -...

1.399,00 kr. 999,00 kr.

Lys grå skindjakke i klassisk stil - Coby - Skindjakke i lammeskind - let og lækker skindjakke. Det afdæmpede design gør denne skindjakke...

Gipsy skindjakke sort -...

1.399,00 kr. 999,00 kr.

Sort skindjakke i klassisk stil - Coby - Skindjakke i lammeskind - let og lækker skindjakke. Det afdæmpede design gør denne skindjakke velegnet...

Gipsy skindjakke mørk grå -...

1.399,00 kr. 999,00 kr.

Mørke grå skindjakke i klassisk stil - Coby - Skindjakke i lammeskind - let og lækker skindjakke. Det afdæmpede design gør denne skindjakke...