Shop påskeæg der holder ♥ Vi ønsker alle en dejlig påske

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid:
1 - 3 Hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Brands
more... less
Størrelse
Farve
Materiale
Filter

Sixpence i skind

Moden har det med at gentage sig selv, og komme tilbage igen og igen. Vi har set det ske med styles fra alle årtier, men her er altså tale om en gammel kending, som ikke har været af mode siden den blev skabt - sixpencen.

Flat cap der holder dig varm hele vinteren lang

Den flade hat, også kendt som flat cap, blev oprindeligt båret af middelklasse mænd i 1900-tallet, men nu bæres den i et utal af sammenhænge, og den har trukket uendelige referencer gennem tiden. Den forbindes ofte med golfspillere, avisdrenge fra gamle dage og taxachaufføre i USA, men nu forbindes den altså også med den stilbevidste og moderne mand.

Hos Freja Skind har vi sixpences i blød og lækker lammeskind som giver en dejlig komfort, og en lyst til at have hatten på hele dagen lang. Enkelte sixpences i vores sortiment indeholder rulam indvendig, som holder dig varm hele vinteren lang.

En sixpence med øreklapper eller ørevarmere

Alle vores sixpences er i skind, og vi har både de klassiske sixpences og dem med øreklapper eller ørevarmere. Øreklapper giver god beskyttelse mod vind i nakken og på ørerne, og de sixpences vi har med ørevarmere, er typisk forede med rulam så ørerne ikke fryser til is.

En klassiker

Er du på udkig efter en klassisk sixpence, med et moderne twist, bør du kigge efter den model, vi har, der hedder Karl. Den findes i både sort, mørk brun og cognac farve, og det er et helt klassisk eksempel på en sixpence, som man kan forbinde til en lang række af forskellige hattebærer. 

Kontakt os: Har du spørgsmål angående vores store sortiment af sixpences, eller nogle af vores andre varer, er du velkommen til at kontakte os telefonisk: 22 62 51 10. 

Vi har telefontid i tidsrummet 11:00-14:00, og vi elsker at dele ud af vores erfaringer og vejledninger - så er vi nemlig sikre på, at du kommer hjem med noget, du bliver oprigtigt glad for. 

Derudover finder du vores fysiske forretninger i Aalborg og Silkeborg, hvor du også kan blive inspireret af vores mange produkter i læder og skind