Dame Randers handsker - Sort med strikfoer 208700
  • Randers handsker -  skindhandske strikfoer 208700
  • Dame Randers handsker - Sort med strikfoer 208700

Sort dame skindhandske - Randers handsker - med strikfoer - Uld

499,00 kr.
Inkl. moms

Bløde og lækre dame skindhandsker fra Randers handsker - Skindhandsker fremstillet af blød lammeskind og foret med strikfoer i uld.
En af vores bedst solgte modeller - Super pris - KUN dkk 499.-

  • Randers handsker
  • Sort lammeskind
  • Strikfoer i uld - fint til vinter
  • Str. guide klik HER
  • Findes i flere farver - Se nedenfor
  • Fragt fra dkk 29 - Hjemmelevering fra dkk 39.-
Størrelse
Antal

Klassisk dame skindhandske i sort lammeskind

Et sikkert hit hver vinter er denne lækre og klassiske skindhandske fra danske Randers handsker. Fremstillet af blød lammeskind og foret med strikfoer i uld, velegnet som vinterhandske.

Skindhandske fra verdens ældste handskeproducent

Randers handsker er en af de meste erfarne og velrenommerede handskeproducenter, ja faktisk er de verdens ældste. Hvad betyder det så for dig? Jo du får nogle rigtig lækre skindhandsker, som er produceret af stolte og erfarne folk, der ved hvad de laver. Disse skindhandsker er i en  lækker kvalitet hvor skindet er nøje udvalgt, og pasformen er rigtig god. Man fristes til at sige

" kvalitet helt ud i fingerspidserne" ♥

Sådan passer du dine skindhandsker

Kvalitets skindhandsker fra Randers handsker kan holde længe, når du behandler dem korrekt.
Der er nogle ting du ikke må gøre med dine skindhandsker. Du må ikke vride dine handsker, hvis de bliver våde, og tør dem aldrig på en radiator, men stille og roligt i stuetemperatur. Træk ikke skindhandskerne af i håndledet men i fingrene. Husk din bil har et handskerum - Brug det! Du må ikke efterlade dine skindhandsker f.eks. i bilens forrude, da solen vil afblege dem. Skrab ikke is af bilruden med dine skindhandsker. Der er også nogle ting du gerne må gøre. F.eks. må du gerne strække dine skindhandsker i facon efter brug. Tag fat i fingre og håndled og stræk ganske let. Du må også gerne imprægnere dine handsker så de bliver godt beskyttet mod vind og vejr.

Hvilket foer skal jeg vælger til mine skindhandsker?

De fleste skindhandsker fra Randers handsker er fremstillet af lækkert blødt lammeskind. Det er til gengæld flere forskellige slags foer. Disse skindhandsker har varmt strikfoer i uld, og er ganske fine til vinter. Hvis de er for varme, anbefaler vi fleecefoer, som er fint til efterår og mild vinter. Fryser du fingrene meget, og er en rigtig frossenpind, bør du overveje perlelammefoer, eller kaninpelsfoer. Kontakt os gerne for vejledning: info@frejaskind.dk

♥ God shopping ♥

208700 -Sort - Dame

Produktinformation

Materiale
Lammeskind
Farve
Sort
Materiale-Foer
Strikfor i uld
Køn
Dame

Specifikke referencer

Ny vare

Du vil eventuelt også synes om