sort dame skindluffe fra Gaucho - primaloft
  • sort dame skindluffe fra Gaucho - primaloft

Sort skindluffe m.primaloft foer - Gaucho skindluffe i blød lammeskind

499,00 kr.
Inkl. moms

Sort dame skindluffe fra Gaucho - Gaucho er et brand under Svenske Hestra - Du får skindluffer af meget høj kvalitet. Skindluffer med primaloftfoer.

  • Lammeskind
  • Foer af primaloft - Primaloft er åndbart, meget let, og dejligt varmt.
  • Lynlås på overhånd
  • Elastik i håndled - Så sidder luffen bedre til og holder kold luft ude
  • Fragt fra dkk 29.-

Størrelse
Antal

Sort skindluffe fra svenske Gaucho

Gaucho er et brand under svenske Hestra. Gaucho repræsenterer husets modeline, så du er sikret stilsikre skindluffer når du vælger disse fra Gaucho.

Skindluffer med fantastisk foer

Stor ord ja måske, men ikke desto mindre er det sandt. Disse skindluffer er foret med noget der hedder Primaloft. Primaloft ligner lidt en tynd plade af vat. Det er meget let, fylder næsten ingenting, og så er det bare dejligt varmt om dine hænder. Ydermere er Pirmaloft åndbart, så fugten kan slippe væk fra dine hænder, således de ikke bliver klamme i skindluffen. Det er ikke kun i disse skindluffer at der bruges primaloft, det er også et materiale der brugs i mange skihandsker.

Derfor er skindluffer varmere end handsker

Skindluffer er varmere end tilsvarende handsker. Det er de fordi, at dine fingre rører hinanden, og hud mod hud er med til at holde på varmen. Det er også fordi, at du har øget bevægelighed, og det er godt for blodomløbet, som også er en vigtig faktor, når det handler om at holde varmen. Vælg skindluffer hvis du er lidt af en frossenpind, der gerne vil have varme fingre og en dejlig komfort.

♥ God shopping ♥

Sort 11981 Gaucho by Hestra

Produktinformation

Materiale
Lammeskind
Farve
Sort
Materiale-Foer
Primaloft
Køn
Dame

Specifikke referencer

Ny vare

Du vil eventuelt også synes om