Sælskindsluffer - Grønlandske sælskindsluffer med blåræv - rulamsfoer

749,00 kr.
Inkl. moms

Grønlandske sælskindsluffer med kant af blåræv.

De autentiske grønlandske sælskindsluffer.
Bemærk venligts dette er versionen med det varme rulams foer. Utroligt flotte og lækre - Vel nok de varmeste luffer du kan få ♥

  • Gratis fragt
  • Ægte ringsæl med kant af blåræv
  • Rulamsfoer
  • Produceret på Grønland
  • Naturprodukt - Farven og "mønster" kan variere lidt i forhold til billeder - Skriv gerne i kommentarfelt om du ønsker lyse eller mørke.
  • Str- guide klik HER
  • Small = str. 6-7
  • Medium = str. 7-8

Størrelse
Antal

Sælskindsluffer - Den varme variant med rulamsfoer

Når du sammenligner sælskindsluffer er det værd at bemærke, at den Freja skind tilbyder, er den varme og naturlige, nemlig den med ægte rulamsfoer - Det betyder for dig, at du her får en af de varmeste luffer man kan få, og endda til en virkelig god pris.

Sælskindsluffer - Efter gammel Grønlandsk tradition

Sælskindsluffer er ikke et nyt påfund, det er en ældgammel og stolt tradition fra det Grønlandske folk og inuitter fra de artiske lande.
Det er ret så fascinerende, at denne gamle tradition fortsat føres videre fra generation til generation. Det er en meget bæredygtig tanke, at man jager og spiser sæler - Skindet bruges herefter til mange forskellige formål, herunder sælskindsluffer - Det giver rigtig god mening, at absolut intet går til spilde, og det er naturlige produkter, så man ikke forurener unødigt.

Sælskindsluffer - Når du ikke vil fryse

Forstil dig, at du er på vej hen over isen på en hundeslæde. Det kan være en virkelig kold fornøjelse hvis ikke din beklædning er i orden. Det er ikke tilfældigt at sælskindsluffer er det foretrukne til at undgå frosne fingre. Sælskindsluffer skal nok holde dine fingre og hænder dejlig varme, også selvom hundeslæden er skiftet ud med din cykel- Vinterne kan bare komme an, du kommer ikke til at fryse ♥

sælskindsluffer

Produktinformation

Materiale
Sælskind - Grønlansk
Farve
Gråmix
Materiale-Foer
Rulams foer
Køn
Dame

Specifikke referencer

Ny vare

Du vil eventuelt også synes om