Shop påskeæg der holder ♥ Vi ønsker alle en dejlig påske

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid:
1 - 3 Hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Kategorier
Brands
more... less
Størrelse
more... less
Farve
Materiale-Foer
Materiale
Filter

Hos Freja Skind har vi et stort udvalg af læderjakker og skindjakker til enhver anledning. Hele sortimentet består af læderjakker af højeste kvalitet. Vores læderjakker kommer i et stort udvalg af designs, materialer og farver. Find din nye læderjakke her på siden. 

Læderjakker og skindjakker

Freja Skind tilbyder et bredt udvalg af læderjakker og skindjakker, som kombinerer klassisk design med høj kvalitet og lang holdbarhed. Vores sortiment inkluderer både læderjakker og skindjakker til damer og herrer, så du kan finde den perfekte jakke til enhver stil og anledning. Når det begynder at blive lidt koldere er vores rulamsjakker ekstra populære. Husk, at du kan forlænge levetiden på dine skind- og læderjakker med vores læderpleje produkter. En skindjakke er en tidløs klassiker, som giver et elegant og sofistikeret touch til dit look. Vores udvalg af skindjakker inkluderer både sorte og farvede modeller, så du kan finde den perfekte jakke, der passer til din personlige stil. Vores sortiment af skindjakker tilbyder både bløde og smidige modeller samt jakker med mere struktur og karakter.

Læderjakke dame

En skindjakker til dame er et uundværligt element i enhver kvindes garderobe. Freja Skind tilbyder et stort udvalg af læderjakker til damer, som inkluderer både klassiske og moderne designs. Uanset om du søger en kort, lang eller figursyet læderjakke, vil du finde den perfekte model hos os. I vores sortiment af jakker til dame, finder du også pelsjakker, rulamsjakke dame.

Læderjakke herre

Hos Freja Skind finder du også et imponerende udvalg af skindjakker til herre. Vores herre læderjakker kommer i forskellige stilarter og farver, så du kan finde den perfekte jakke til at fuldende din stil. Fra en klassisk sort læderjakke til en trendy brun læderjakke, kan du vælge mellem et væld af muligheder. Under vores sortiment af læderjakker til herre finder du også de populære rulamsjakker til herre.

Brun læderjakke og skindjakke

En brun læderjakke er en alsidig og varm tilføjelse til din garderobe, og hos Freja Skind finder du et stort udvalg af modeller i forskellige nuancer af brun. Vælg mellem en klassisk mørkebrun læderjakke, en lysere karamel farvet skindjakke, eller en rustrød brun læderjakke, der alle kan tilføje et unikt touch til din stil. Brune læderjakker er perfekte til både formelle og afslappede anledninger og passer godt sammen med jeans, nederdele og bukser i forskellige farver og materialer. Vores brune læderjakker er også tilgængelige med forskellige detaljer som lommer, lynlåse og spænder, så du kan finde en model, der passer til din personlige smag.

Klassikeren i garderoben: Sort læderjakke

En sort læderjakke er et must-have i enhver garderobe og symboliserer tidløs elegance og stil. Hos Freja Skind tilbyder vi et bredt udvalg af sorte læderjakker og skindjakker, der passer til både damer og herrer. Vores sortiment inkluderer forskellige snit og stilarter, så du kan finde den perfekte sorte læderjakke, uanset om du søger en klassisk bikerjakke, en stilfuld bomberjakke eller en elegant lang sort læderjakke. Vores sorte læderjakker kommer med forskellige detaljer, såsom pelskraver, aftagelige hætter og unikke syninger, der giver hver jakke sin egen karakter. Uanset om du foretrækker en minimalistisk, monokrom stil eller en jakke med iøjnefaldende detaljer, vil du finde den perfekte sorte læderjakke hos Freja Skind. Sorte læderjakker er alsidige og passer godt sammen med næsten alle farver og stilarter, hvilket gør dem til en uundværlig del af din garderobe.

Farverige læderjakker - grøn, rød og mere

Hos Freja Skind forstår vi, at nogle ønsker at skille sig ud fra mængden. Derfor tilbyder vi også læderjakker i en række iøjnefaldende farver, såsom grøn og rød. En farvet læderjakke kan give dit outfit et frisk og moderne twist, der skiller sig ud fra det klassiske sort og brunt.

Rød læderjakke

En rød læderjakke er en dristig og livlig tilføjelse til din garderobe, og hos Freja Skind tilbyder vi et spændende udvalg af røde læderjakker til både damer og herrer. Vores røde læderjakker kommer i forskellige nuancer, fra dyb bordeaux til lys skarlagen, hvilket giver dig mulighed for at vælge den nuance, der passer bedst til din personlige stil. En rød læderjakke kan tilføre et touch af farve og interesse til enhver outfit og er perfekt til at gøre et modigt statement. Vores røde læderjakker er også tilgængelige i forskellige snit og stilarter, herunder bikerjakker, bomberjakker og figursyede jakker. Uanset om du er på udkig efter en iøjnefaldende rød læderjakke til en speciel begivenhed eller en mere afslappet rød læderjakke til hverdagsbrug, vil du finde den perfekte model hos Freja Skind.

Grøn læderjakke

En grøn læderjakke er en unik og alsidig tilføjelse til enhver garderobe. Hos Freja Skind har vi et udvalg af grønne læderjakker, der kan hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden og udtrykke din personlige stil. Vores grønne læderjakker er tilgængelige i en række nuancer, fra dyb flaskegrøn til lysere æblegrøn, så du kan vælge den nuance, der passer bedst til din stil. Uanset om du leder efter en mørkegrøn læderjakke til at fuldende din vintergarderobe, eller en lysere grøn læderjakke til foråret, vil du finde den perfekte model hos Freja Skind. Vores grønne læderjakker er designet til at være både funktionelle og fashionable, med høj kvalitet læder og detaljeret håndværk. De kan parres med alt fra jeans og T-shirts til kjoler og nederdele for et unikt og trendy look.

Læderjakke med pels

For den ultimative luksus og komfort, tilbyder vi læderjakker med pels. Vores pelsbeklædte læderjakker er designet med både stil og varme i tankerne og er ideelle til koldere dage. Vælg mellem læderjakke med pelskrave eller en model med en aftagelig pelsforing, der giver dig mulighed for at tilpasse jakken efter vejret og din personlige smag.

Lange læderjakker

En lang læderjakke er en fantastisk måde at holde sig varm og stilfuld på samme tid. Freja Skind tilbyder et udvalg af lange læderjakker, som giver ekstra beskyttelse mod vind og vejr, uden at gå på kompromis med design og kvalitet. Vælg mellem forskellige snit og stilarter, der passer til både formelle og afslappede anledninger.

Køb læderjakker og skindjakker hos Freja Skind

Hos Freja Skind gør vi det nemt og bekvemt for dig at købe din næste læderjakke eller skindjakke. Vi tilbyder fri fragt, når du køber en jakke hos os, så du ikke skal bekymre dig om ekstra omkostninger. Derudover har du 14 dages returret, hvis jakken ikke passer eller købet er fortrudt. Hvis du har spørgsmål til vores læderjakker og skindjakker, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller på tlf.: 22 62 51 10. Vores telefontid er hverdage kl. 11-14, hvor vi meget gerne svarer på spørgsmål om pasform, størrelse og lignende. Besøg vores butikker i Aalborg eller Silkeborg, hvis du ønsker at prøve vores læderjakker og skindjakker, før du køber dem. Du kan med fordel kontakte en af vores butikker, inden du besøger den, da der kan være forskel på sortimentet i hver enkelt butik. Hvis du allerede har en bestemt læderjakke eller skindjakke i tankerne, er du velkommen til at kontakte butikken, så du ikke kører forgæves.