Freja skind - Dansk webshop, lager, butik og kundeservice ♥

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid:
2 - 4 Hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Køn
Brands
more... less
Størrelse
Farve
Materiale
Filter

Køb kvalitets læderbælter hos Freja Skind

Det er måske noget af en påstand, men vi har noget at have det i. Freja skind sælger damebælter og herrebælter fremstillet af ægte kernelæder.
Kernelæder hvad er så det?

Forestil dig du har et stort okseskind. Det deler du så op ( spalter ) på den flade side, så du har to lige store stykker. Det øverste hvor pelsen har siddet er kernelæderet, og det nederste stykke, er det man kalder spalt. Når man lakerer spalt, og sælger det som et læderbælte, får du en ringe kvalitet, som let kan krakelere og smuldre i overfladen. 

Kernelæder er det bedste og stærkeste stykke af skindet. Flot og holdbart, og det forbliver sådan. Freja skind sælger damebælter og herrebælter i ægte kernelæder, så du som kunde er sikret den absolut bedste kvalitet. Mon ikke det er derfor kunderne bliver ved med at komme igen.

Damebælter og herrebælter

Vi har set utallige eksempler på hvordan man forsøger at sælge damebælter og herrebælter i høj kvalitet. Når man så læser, at de er produceret af spalt, ja så har du lige lært hvorfor det ikke er specielt godt. Andre sælger læderbælter og så kan du læse, at det er fremstillet af pu læder, du ved godt at "pu" er plastik ikke? det lyder bare pæneere at skrive pu læder, fremfor plastic bælte. Hvem sagde vildledende? Lad mig understrege igen.
Freja skind sælger kun damebælter og herrebælter fremstillet af det absolut bedste kernelæder.

Gode priser på læderbælter

Hos Freja skind behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Vi sælger ægte kernelæderbælter til lave priser. Det kan vi gøre fordi vi selv får dem produceret, og køber stort ind. Du skal heller ikke betale overpris for et fancy navn, så kendte er
Freja skind trods alt ikke :-)

Skindbælter i mange farver

Et bælte er ikke bare et bælte. Til damerne har vi også vores populære bindebælter i flere farver. Vi fører naturligvis også de helt klassiske smalle damebælter i flere farver. 
Herrene bliver ikke snydt, vi har naturligvis sorte herrebælter og cognac herrebælter, nogle brede og grove til f.eks jeans, andre smalle og fine til dit jakkesæt.