cognac dame kørehandsker Randers handsker
  • cognac dame kørehandsker Randers handsker
  • cognac dame kørehandsker Randers handsker

Kørehandske - Cognac - Dame - Full piqué kørehandske - Randers

479,00 kr.
Inkl. moms

Cognac dame kørehandske fra Randers handsker - Verdens ældste handskefabrik. Full piqué kørehandsker af højeste kvalitet. Perfekt pasform og fremstillet af det blødeste lammeskind.

Super pris → KUN dkk 479

  • Randers handsker
  • Str guide - Klik her
  • Vælg til den lille side, giver sig ca. 1/2 nr i brug
  • Bemærk → Full piqué (Stiksyet på over og underhånden) Giver et mere elegant look.
  • Blød lammeskind.
  • Uden for
  • Trykknap på overhånd
  • Fri fragt når du shoppe for mindst dkk 500
Størrelse
Antal

Kørehandsker - Eksklusiv kvalitet - Randers handsker

Kørehandsker fra Randers handsker er vel nok de bedste du kan få. Randers handskefabrik er verdens ældste, og de ved om nogen, hvordan man fremstiller de lækreste handsker. Til disse kørehandsker har man valgt et utroligt blødt lammeskind, som smyger sig om dine hænder på behagelig vis. kørehandskerne er full piqué syet ( stiksyet ) Hvilket er en del sværere end f.eks. en indvendig syning. Hvorfor så gøre det, tænker du måske, svaret er fordi de kan! De giver en langt mere elegant kørehandske. Prøv at lægge mærke til de flotte syninger, når du får dine nye kørehandsker. Kvalitet er ikke blot et spørgsmål og materiale og syteknik, nej det handler også om pasform, og her mærker du for alvor de mange års erfaring som Randers handsker har. Disse kørehandsker sidder bare perfekt.

Hvem bruger kørehandsker i dag

Hos Freja skind sælger vi rigtig mange af de lækre kørehandsker fra Randers handsker, til både damer og herrer. Vi hører ofte at damerne bruger kørehandskerne både til deres egentlige formål, men også som en smart accessorie når outfittet lige skal piftes lidt op.
Det åbenlyse er naturligvis at bruge kørehandskerne i bilen eller cyklen for den sags skyld. Hvem kender ikke det, at komme ud i en dybfrossen bil, og så skal tage fat i det iskolde rat. Her er kørehandskerne geniale, fordi de giver dig komfort og isolering, men samtidig giver de dig også et godt greb om rattet, så sikkerheden er i top ♥

Sådan får du mest glæde af dine kørehandsker

Hvis du behandler dine kørehandsker korrekt, kan du have dem i mange år. Vi har en række simple råd, du kan følge, så holder de bedst.

Tag ikke dine kørehandsker på lige efter du har smurt hænderne ind i creme, dette kan få kørehandskerne til at smitte af, da de jo er uden foer.

Efterlad ikke dine kørehandsker i direkte sollys, dette vil afblege farven.

Du må gerne imprægnere kørehandskerne, og du kan også give dem effekt læderbalsam et til to gange pr. år, så nærer du skindet, og bringer farvens glas frem igen.

Stræk gerne handskerne let efter brug - Tag fat i fingrene og håndledet og stræk let.

Vi er overbeviste om at du vil elske disse kørehandsker fra Randers handsker.

♥ God shopping ♥

Cognac - Lammeskind

Produktinformation

Materiale
Lammeskind
Farve
Cognac
Materiale-Foer
Uden foer
Køn
Dame

Specifikke referencer

Ny vare

Du vil eventuelt også synes om