utsjö-20830-Hestra-herre-handske
  • utsjö-20830-Hestra-herre-handske

Herre skindhandske elgskind - Hestra skindhandske m varm primaloftfoer

749,00 kr.
Inkl. moms

Sort herre skindhandske fra svenske Hestra. Sorte skindhandsker fremstillet af det blødeste skandinaviske elgskind. Varm foer af primaloft - Klassik skindhandske med flotte detaljer.

  • Gratis fragt
  • Str. guide klik HER
  • Skandinavisk elgskind - Meget blødt
  • Findes også i kastanje og espresso farve
  • Foer af primaloft - Varmt og blødt
  • Strik kant ved håndled 80 % uld 20% polyamid for slidstyrke.
  • Linning - Det din hånd rører - Blød polyester.
  • Elastik i håndled - får handske til at sidde til om modvirke kold luft
  • Trykknap spænde på overhånd - Bruges til at stramme til med, hvis det ønskes.
Størrelse
Antal

Køb for 500,00 kr. mere for at opnå gratis levering!

Herre skindhandske Utsjö fra Hestra - Nogle af de lækreste

Vi er svært begejstrede for denne Utsjö skindhandske, og det er ikke uden grund. En ting er det tidløse design, som er både elegant og klassisk. Noget andet er det fantastiske materialer der er benyttet til denne skindhandske. Selve skindet stammer fra skandinaviske elge, og er virkelig blødt og lækkert. Hestra står virkelig for kvalitet, og det får du i den grad med disse skindhandsker

Primaloft foer - Disse skindhandsker har det

Måske kender du ikke lige til primaloft foer. Det er ofte brugt i skihandsker, men også i disse lækre skindhandsker. Hvad er primaloft så? Primaloft er et unikt materiale som er virkelig blødt, og samtidig dejligt varmt. Det ligner lidt vat og vejer lige så lidt, samtidig med at det næste ingenting fylder. Alle disse lækre egenskaber får du glæde af i disse lækre skindhandsker.

Sådan behandler du dine skindhandsker

Kvalitets skindhandsker som disse kan holde i mange år, når bare du behandler dem korrekt - Det betyder, at du naturligvis ikke skraber is af bilruden med skindhandsker, og du tørrer heller ikke våde handsker på en radiator,  det er vigtigt at du ikke vrider dem.
Skulle dine skindhandsker blive våde, bør du lægge dem på et viskestykke, håndklæde eller lignende, og så lade dem tørre i stuetemperatur. Bemærk at våde skindhandsker kan smitte af.
Træk altid dine handsker af i fingrene og aldrig i håndledet. Husk ikke at opbevare dine skindhandsker i sollys, da dette vil afblege farven. Træk gerne dine skindhandsker i facon efter brug - Man trækker forsigtigt i fingrene og håndledet fra hinanden, for at stække skindet en smule i facon.
Lån aldrig dine skindhandsker til en med større hænder end dig, da det kan udvidde og i værste fald ødelægge handsken. Sidst men ikke mindst er det altid en god ide at imprægnere sine skindhandsker, så de bliver godt beskyttet mod vind og vejr.

God shopping

Utsjö-sort-20830

Produkt information

Materiale
Elgskind
Materiale-For
Primaloft

Du vil eventuelt også synes om

sort herre skindluffe....

499,00 kr.

sort herre skindluffe fra Gaucho. Skindluffer med primaloftfoer - Et unikt foer som også bruges i skihandsker. Læs mere i beskrivelsen...