• -349,00 kr.

Brun sixpence m. øreklapper - Sixpence i skind m.let vinterfoer

499,00 kr.
150,00 kr. Spar 349,00 kr.
Inkl. moms

Sixpence med øreklapper - Mørk brun sixpence af blød lammeskind og let vinterfoer - Perfekt til de kolde dage. Øreklapperne kan vippes op i sixpencen når du ikke bruger dem.

Syet af overskydende skind fra jakkeproduktion - Intet går til spilde - Godt for miljøet og din pengepung.

  • Normalpris dkk 499 - Tilbud dkk 150.-
  • Mørk brun - Findes også i sort
  • Lammeskind
  • Øreklapper - Kan vippes og og ned
  • Ved bestilling: Mål hovedomkreds med et målebånd og tag et løst mål. Målebåndet må ikke være helt stramt, da sixpencen så vil blive for snæver. F.eks. Løst mål 59 cm - Bestil da str. 59
  • Fragt fra dkk. 29 Hjemmelevering fra dkk 39
Størrelse
Antal

Sixpence med øreklapper - Måske Danmarks bedst solgte

Freja skind's populære sixpence, nu også i mørk brun. Hvert år når kulden kommer snigende, oplever vi nærmest en eksplosion i salget af vores sixpence med øreklapper. I flere år har vi haft den i sort lammeskind, men i år har vi også fået den lavet i mørk brun lammeskind, så kan du jo snuppe en af hver, så der er noget at skifte mellem.

Er der koldt på toppen → Sixpence med øreklapper  ←

Hvis der er lidt tyndt på toppen, og issen forvandles til en glatbane når frosten melder sig, så er det tid til vores sixpence med øreklapper og let vinterfoer.

Sixpencen har øreklapper, som kan vippes op eller ned alt afhængig af om de er i brug eller ej. Det gør en stor forskel, fordi øreklapperne beskytter mod vinden. Sixpencen har et let vinterfoer, så du kan holde på varmen. Freja skind har solgt denne sixpence med øreklapper i flere år ,og hvert år har vi øget salget markant, men det er sørme også et super godt tilbud.

Shop nu, hvis også du ønsker en lun vinter.

Sixpence-Øreklapper

Produktinformation

Materiale
Lammeskind
Farve
Mørk brun

Specifikke referencer

Du vil eventuelt også synes om