sort skindbælte style aston 35 mm kernelæder
 • sort skindbælte style aston 35 mm kernelæder
 • sort skindbælte style aston 35 mm kernelæder

Skindbælte i sort kernelæder - Klassisk herre skindbælte style "Aston"

299,00 kr.
Inkl. moms

Klassisk skindbælte i brun kernelæder - 35 mm bredt og spænde i oxideret sølv. Brug dette skindbælte til hverdag og fest.

 • Bemærk venligst - Ægte kernelæder
 • 35 mm bred
 • Str. guide : Bæltets længde er hele bæltets totale længde INKLUSIVE spændet. 
  Læg 15 cm til dit livmål, så passer snippen, når du er i det midterste hul.
  Hvis dit livmål f.eks. er 105 cm skal du bestille 120 cm længde.
 • Hvis du taber dig og bæltet bliver for stort, kan du let afmonteret spændet, og skære det overflødige væk, så er du fri for at lave flere huller i bæltet.
 • Håndlavet kvalitet
 • 14 dages fuld returret
 • Fragt fra dkk 29.-
Størrelse
Antal

Køb for 500,00 kr. mere for at opnå gratis levering!

Skindbælte til den klassiske herregarderobe

Der er visse ting der altid bør findes i den klassiske herregarderobe, og det gælder ung som gammel.
Du må gerne have mange forskellige skindbælter, men helt essentielt er et brunt og et sort skindbælte. Det bør altid findes i din garderobe. Her får du en helt klassisk brunt skindbælte som du kan bruge til både hverdag og fest.

Skindbælte - Det bør du købe i kernelæder

Der findes mange forskellige skindbælter og mange forskellige kvaliteter. Freja skind fører udelukkende bælter af det bedste materiale hertil, nemlig kernelæder. Kernelæder er det yderste lag af skindet, det er det stærkeste og flotteste til skindbælter. Der findes også bælter lavet af lakeret spalt - Spalt er laget under kernelæderet, dette er ikke samme gode kvalitet som kernelæder laget. Spalt lakeres og det har det med at skalle af og smuldre med tiden, derfor bør man købe sit skindbælte af kernelæder, hvis man ønsker den korrekte kvalitet.

Det må du aldrig gøre ved dit skindbælte - og det må du gerne

Et rigtigt skindbælte i kernelæder er noget nært uopslideligt, kernelæder er et utroligt stærkt materiale. Det er spændet du skal passe på, og for at gøre det, må du aldrig smide dit bælte på et stengulv. Mødet med det hårde underlag, kan give revner i metallet, som derefter vil knække. Husk derfor aldrig at smide dit skindbælte på et hårdt underlag.

Nu ved du hvad du ikke må, så nu skal du lige få at vide hvad du gerne må. Et skindbælte af kernelæder ældes med ynde, når det får naturlig patinering og slid. Hvis du synes, at det bliver for slidt, kan du shine skindbæltet op med effekt læderfedt, det vil bringe glans og farve frem igen.

Skindbælte i håndlavet kvalitet til en stærk pris

Freja skind har solgt skindbælter af kernelæder siden 1986. Vi går meget op i at kunne tilbyder dig den rette kvalitet til en stærk pris, og derfor kan du købe dette flotte "Aston" skindbælte for kun dkk 299.-

God shopping

Sort - Aston

Produkt information

Bredde
35 mm
Farve
Sort
Materiale tykkelse
3 mm
Spænde
Oxideret sølv

Du vil eventuelt også synes om

Skindbælte i brun...

299,00 kr.

Klassisk skindbælte i brun kernelæder - 35 mm bredt og spænde i oxideret sølv. Brug dette skindbælte til hverdag og fest.

Skindbælte i Hvid...

299,00 kr.

Klassisk skindbælte i hvid kernelæder - 35 mm bredt og spænde i oxideret sølv. Brug dette skindbælte til hverdag og fest.