Sort herre læderbælte 35 mm ægte kernelæder
 • Sort herre læderbælte 35 mm ægte kernelæder
 • Sort herre læderbælte 35 mm kernelæder

Sort herre læderbælte 35 mm - kvalitets læderbælte i ægte kernelæder

299,00 kr.
Inkl. moms

Sort herre læderbælte i ægte kernelæder - Læderbælte fra Freja skind - style "Edge" Klassisk læderbælte af høj kvalitet som forbliver flot pga. brugen af kernelæder.

 • Bemærk venligst - Ægte kernelæder
 • 35 mm. bred
 • Str. guide : Bæltets længde er hele bæltets totale længde INKLUSIVE spændet.
  Læg 15 cm til dit livmål så passer snippen, når du er i det midterste hul.
  F.eks. Livmål 105 cm - Bestil bælte på 120 cm.
 • Håndlavet kvalitet
 • Taber du dig og bæltet bliver for langt, kan spændet let afmonteres, og man kan skære det til.
 • 14 dages fuld returret
 • Fragt fra dkk 29.-
Størrelse
Antal

Køb for 500,00 kr. mere for at opnå gratis levering!

Herre læderbælte i den rigtige kvalitet - Hvad er kernelæder?

Freja skind har handlet med skind siden 1986. Vi sætter en ære i af sælge skind af bedste kvalitet. Vores læderbælter er altid fremstillet af kernelæder. Kernelæder er det yderste lag af skindet, altså der hvor pelsen har siddet, og det er det vi bruger til vores læderbælter, simpelthen fordi et læderbælte af kernelæder er den bedste kvalitet. Nogle sælger også læderbælter af spalt. Spalt er det du får, når man deler et skind, altså laget under kernelæderet. Læderbælter af spalt lakeres, men problemet med dette er at kvaliteten ikke er særlig god, og det vil med tiden skalle af og smuldre. Lad os endnu engang slå fast! Læderbælter fra Freja skind er fremstillet af kernelæder.

Passer du godt på dit læderbælte?

Et kvalitets læderbælte kan nærmest holder for evigt. Kernelæderet er så godt som uopslideligt. Der kan med tiden naturligvis opstå ridser og slid, men det er bare med til at gøre læderbæltet endnu flottere, når det får en naturlig patinering. Du kan naturligvis shine det op, men noget effekt læderfedt, hvis du synes det trænger.

Det må du aldrig gøre ved dit læderbælte

Læderbæltets største fjende er stengulve! Smid aldrig dit bælte på et stengulv, da dette kan ødelægge metallet i spændet. Et hårdt slag kan få metallet til at revne, og så går der ikke længe inden det knækker. Passer du på ikke at smide / tabe dit læderbælte, så  har du et rigtig godt læderbælte i mange år.

Herre læderbælte klassisk design

Dette sorte læderbælte kan du bruge til både hverdag og fest. Designet er helt enkelt og klassisk, og læderbæltet vil gøre sig godt til både jeans og de pænere bukser.

God shopping.

style - Edge

Produkt information

Bredde
35 mm
Materiale
Kernelæder
Farve
Sort
Spænde
Oxideret sølv

Du vil eventuelt også synes om