Shop påskeæg der holder ♥ Vi ønsker alle en dejlig påske

Byttefrist: 14 dage fra modtagelse
Længere frist kan aftales vedr. gaver.

Leveringstid:
1 - 3 Hverdage

Gratis fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Kategorier
Brands
more... less
Farve
more... less
Taske størrelser
Materiale-Foer
Materiale
Filter

Hos Freja Skind har vi et stort udvalg af lækre dametasker i læder. Søger du måske en ny læder skuldertaskebumbagclutchweekendtaske eller måske en shopper? Vi har alle slags dametaske i læder – og helt sikkert lige præcis den du søger. Vi forhandler tasker til kvinder fra kendte brands – Corium, Montana, Orchid, Treats, og vores egen kollektion af bæredygtige lædertasker til kvinder. Gå på opdagelse i vores udvalg af dametasker herunder. Du kan også se vores skønne udvalg af herretasker

Dametasker i læder

Vores dametasker følger med tiden, både i forhold til form og farver, men også i forhold til bæredygtighed i form af udnyttelse af rest skind. Vi fører nemlig skindtasker til damer af rest skind fra eksempelvis jakkeproduktioner, så minimale mængder skind går til spilde i produktionerne. Under vores udvalg af lædertasker til damer, du finder blandt andet:

Vi elsker at dele ud af vores viden, både omkring kvaliteten af vores skindprodukter, men også vores viden omkring de enkelte taskers muligheder. Mangler du eksempelvis en taske til arbejde i hverdagen, hvor der gerne skulle kunne være en computer eller iPad, samt måske en notesbog, så kan det godt være, at du skal overveje en shopper i stedet for en håndtaske, da en shopper har plads til mere. De dametasker, vi sælger, har en garanteret høj kvalitet, da de er lavet af skind. Vi fører skindtasker af både bøffelskind, kalveskind, gedeskind og lammeskind, og så finder du også den populære ruskind blandt vores mange forskellige tasker. Skind er generelt set yderst holdbart, og en dametaske af skind kan følge dig i rigtig mange år. Det er klart, en dametaske af skind vil med tiden få et mere råt og brugt look, jo mere man bruger den, men selve kvaliteten vil aldrig forværres.

Anmeldelser fra Trustpilot

Freja Skind helt suveræn

Jeg har i dag modtaget en sindssygt flot og veludført skindtaske. Vildt begejstret. Den har alt - og ja - mere til. Den skal nu vises frem ved en større sammenkomst i næste uge! Mens jeg pakkede ud, bemærkede jeg - yes - ikke nogen retur-label - for returnering kommer i slet ikke på tale. Det kunne jeg mærke gennem indpakningen! Simpelthen TOPKVALITET hele vejen igennem. 1000 tak Freja Skind! Suverænt!


Mobiltaske

For nogen tid siden købte jeg en mobiltaske til en stor mobil. Jeg vil hermed fortælle, at jeg hver dag glæder mig over denne taske. Skindet bliver blødere for hver dag der går. Det er en af jeres egen kollektion; jeg kan virkeligt anbefale den til andre.


Super lækker taske og hurtig levering

Har netop modtaget en bumbag i den lækreste kvalitet.
Bestilte torsdag kl 16 og fik den leveret i dag Lørdag.
Det er absolut ikke sidste gang jeg handler der.

Hvilken dametaske skal være din næste?

Vi ser ret ofte, at tasker til damer mest eftertragtet i en mellemstørrelse. Crossbody tasker og skuldertasker er to yderst populære valg blandt kvinderne, da disse kan bruges til hverdag og dermed bruges rigtig ofte. De små og store dametasker er også populære, men de bliver brugt i andre sammenhænge og er dermed ikke lige så populære som mellemstørrelsen er.

Dametasker i flotte farver

Hos Freja Skind har vi et væld af farver når det kommer til dametasker. Mange vælger selvfølgelig det sikre valg når det kommer til dametasker, som er dametasker i sort og brun. Derudover er den lidt lysere cognac farve ekstremt populær. Vores læder er af yderst høj kvalitet og læderet bliver kun flottere med tiden. Er du til lidt vildere farver finder du dametasker i gul, lilla, beige og koral rød.

Dametasker til gode priser

Hvis du er på jagt efter en god pris, har vi også samlet alle vores lækre dametasker som er på udsalg. Se alle dame tasker tilbud ved at klikke på linket. Er det specifikt et godt bumbag tilbud du leder efter har vi også dedikeret en helt side til de lækre tasker.

Besøg vores fysiske butikker i Aalborg & Silkeborg eller ring og få vejledning

Tasker til damer har mange forskellige formål, og med vores sortiment finder du med sikkerhed en taske til dit formål. Besøg vores forretninger i Aalborg og Silkeborg, hvor du kan blive inspireret og få vejledning i vores mange produkter i læder og skind. Får du spørgsmål til nogle af vores online produkter, kan du træffe os telefonisk i tidsrummet 11:00-14:00 på 22 62 51 10.

Lædertasker og accessories hos Freja Skind

Du har måske fundet drømme tasken? Vi har også et stort udvalg af andre skønne accessories som:

Se alle lædertasker her