+
Menu

nyhedsbloggen-nov-2015-skindluffer-og-handsker

Skindluffer og handsker til de frosne fingre

 

Kan i mærke julen så småt sniger sig ind på os? Det samme gør vinteren.
Når vi lytter til vejrudsigten, så loves der med jævne mellemrum snestorm. Vi har endnu ikke set sneen her i November 2015, men den skulle være på vej, det er ganske vist.

Vi klæder os godt på, og bevæger os ud i blæst sne og slud. Trods vejret, så er det faktisk lidt hyggeligt at komme udenfor i mørket,
nu hvor julelysene spreder glæde og stemning i en ellers mørk tid.

Der er kun et problem !!! Hvem har glemt at skrue op for varmen udenfor???

Jeg tror, vi alle har prøvet det at komme afsted uden sine handsker. Det kan hurtigt blive en meget kold fornøjelse, hvis man lige skraber is af bilen, laver en snebold, eller måske cykler en tur. Det er bidende koldt, lige så det stikker i fingrene.
Hyggen kan hurtigt få ben at gå på, når det går op for os, at fingrene er dybfrosne som en filur is. Stive og kolde, og så smager de ikke nær så godt som isen.
Det er en situation, vi lige skal have løst.

skindluffer til de frosne kvinder.

Måske er det en lille smule fordomsfuldt, når jeg påstår, at kvinder altid fryser....
men det gør i altså :-) Min hustru kan fryse i en sauna, så der må være noget om det. Måske lidt generaliserende, men følg nu med alligevel.
Mange kvinder.....og mænd, døjer med kolde fingre,
og vil gerne have noget, der virkelig kan varme dem.

Eskimoerne tager ikke fejl.
skindluffer er svaret.

 

Skindluffer er simpelthen det skønneste, du kan byde dine frosne finger. Eskimoerne har brugt dem i generationer, og skal vi ikke være enige om, at de har en del erfaring på området. Hvad enten det er sælskindsluffer, eller andre skindluffer, er det samme princip.

Nu bliver det nørdet, ja det kan skindluffer godt være.

Skindluffer tillader, at din fingre har større bevægefrihed, hvilket er godt for blodomløbet, som så igen gør det lettere at holde varmen.
Dine finger varmer også hinanden pga. hud mod hud berøring, og sidst men ikke mindst, så har du ikke den samme store kølende overflade, som i et par fingerhandsker.
Tænk på hvor meget luft og køling, der omgiver hver eneste finger i en fingerhandske. Det problem oplever man ikke i samme grad i skindluffer.

Hvis du ikke har eskimo tendenser

kan skindhandsker være svaret.

 

Der finde rigtig mange lækre skindhandsker. Modsat skindluffer, er de lidt mere praktiske, fordi du har fingrenes bevægelighed intakt.
Skindhandsker kan du også få i nogle rigtig dejlig varme modeller,
hvor de absolut varmeste er dem med foer i perlelam.

I får også lige lidt salgsgas :-) : Vi fører skindhandsker fra de førende leverandører, f.eks Randers handsker, Hestra, Handskekompagniet, Gaucho, Pia rossini osv. Vi har et stort udvalg af forskellige modeller og farver, og vigtigt i denne tid, du kan få dem med dejligt varmt foer.

klik på links nedenfor. Her kan du se vores udvalg til rigtig gode priser:

Eskimo....nej det er gas, her kommer de rigtige: Dame Herre.

Du kan ikke undvære din hænder, så pas på dem

Tænk sig, hvis ikke man havde sine hænder; verden ville blive temmelig besværlig uden, og derfor skal vi naturligvis passe godt på dem.
Ordentlige handsker eller luffer er et must, når du bevæger dig ud i vinteren,
så er du korrekt beskyttet.
Jeg kommer til at smile lidt,  tankerne flyver hen på min nu 89 årige mormor. Når man som barn var på ferie hos mormor og morfar, så var det bare på med hue og vanter, når man skulle ud, og det gjaldt nærmest hele året rundt.
Den dag idag kan man jo godt se fornuften. Pas på dig selv :-)

Måske har du lært noget nyt af det du har læst, forhåbentlig har du nydt det, og missionen er fuldført, hvis du har trukket lidt på smilebåndet, og har fundet det inspirerende nok til at kigge forbi igen.

nyhedsbloggen-nov-2015-skindluffer-og-handsker