+
Menu

Kender du Treats
tasker, punge og accessories?

Treats et internationalt brand, som vi er stolte over at forhandle.
Treats har eksisteret siden 2006, og er et varemærke skabt af danske Inter leather A/S Inter leather A/S har mere end 50 års erfaring med salg og produktion af skindtasker og punge,under det velkendte navn Montana.
Treats arbejder meget med tidløst skandinavisk design, hvor man fremstiller tasker, punge og accessories af meget høj kvalitet. Skindet udvælges nøje, så man får den helt rette kvalitet, der bruges kvalitets lynlåse og
sidst med ikke mindst er syningerne og den sidste finish rigtig flot lavet.

Hvorfor er vi så glade for Treats?

Vi er ikke bare glade for Treats produkter,
ligesom vores skønne kunder ♥ elsker ♥ vi Treats tasker og punge.
Det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi lever af at sælge, så vi er naturligvis begejstrede for produkter, som sælger rigtig godt. Hos Freja skind er salget dog ikke alt, en ting er at sælge, men vi skulle også gerne have tilfredse kunder, der er begejstrede for deres køb, og her udmærker Treats sig igen.
Der findes ikke fejlfri produkter, uanset hvor meget man betaler. Vi sige bare, at hos Freja skind oplever vi meget få problemer med de lækre Tasker og punge fra Treats, og det er naturligvis fordi det er lavet ordentligt fra starten.
Det er noget der giver glade kunder :-)
Derfor elsker vi Treats.

Treats skandinavisk design

Det er en fornøjels at kunne sælge Dansk design og kvalitet.
Treats har siden 2006 skabt nogle rigtig smukke og elegante produkter.
Det enkle skandinaviske design, er elegant og tidløst, unden at være prangende, det betyder at Treats produkter kan sættes samme med næsten hvad som helst, og kan bruges til både hverdag og fest. Det er det som kun godt design kan, og det kan Treats.

Det er svært at beskrive i ord og billeder, nogle ting skal mærkes og opleves, men tro os når vi siger! Treats skaber nogle virkelig skønne produkter fremstillet i det lækreste skind, og det mærker man virkelig, når man står med et ægte Treats produkt i hånden.
Du kan naturligvis også opleve vores store udvalg af Treats tasker og punge
i vores butikker.
Hvis ikke du allerede kender Freja skind,
 så finder du vores to fysiske butikker i henholdsvis
Silkeborg Tværgade og Aalborg Gravensgade.

Treats skindtasker og pung Tilbud
Måske danmarks bedste priser.

Freja skind er et lille familie firma, som har eksisteret siden 1986. Vi har med andre ord været mange år i branchen, og har opbygget et godt netværk. Det betyder for dig som kunde, at vi som oftest har danmarks bedste tilbud og priser, også på de lækre produkter fra Treats. Vi har ingen dyre mellemled og lignende. Vi holder vores omkostninger nede, og køber stort ind, derfor kan du få så mange gode tilbud.
Ofte blive de hurtig udsolgt,
så det er med at få bestilt den der pung eller taske du falder for :-)

Gode tilbud på Treats tasker og punge til dig lige nu

Er du blevet nysgerrig, så klik på nedenstående treats link,
så er du på vej til masser af lækre tasker og punge fra Treats
Du vil elske det ♥

Ja tak! vis mig de lækre produkter fra Treats