Foer guide – sådan vælger du foer til dine skindhandsker

Posted af: Frejaskind In: Guides On: Kommentér: 0 Hit: 223

Hos Freja skind finder du et stort udvalg af det lækreste skindhandsker til både damer og herrer.

Vi sælger de bedste kvaliteter, og som altid til rigtig gode priser, ofte billigst i Danmark.

Hos Freja skind finder du Randers handsker, Hestra , Mjm og vores egen producerede handsker.

Skindhandsker til alle årstider

Vi har handsker til alle årstider, både med og uden foer.

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde det rette foer, og har derfor lavet denne lille guide. Har du spørgsmål er du som altid mere end velkommen til at kontakte os på info@freajskind.dk eller tlf 22 62 51 10 ( hverdage 11-14)

Vi har listet det forskellige foer efter hvor varme de er.

Foertyper efter varme

 ”Koldest” øverst og så bliver der varmer i nedadgående retning.

Uden foer – Kørehandsker til båder herre og damer. Mange bruger kørehandsker uden foer hele året.

Til sommerbrug kan det være for at give dit outfit et smart look, og til efterår og vinter er det rigtig dejligt når man kører bil, og ikke har lyst til at holde om det frossent rat. Vi sælger også mange kørehandsker til dem der kører veteranbil, scooter, eller cabriolet, hertil er det nærmest uundværligt tilbehør.

Fleece foer – Fleece foer er velegnet som foer i overgangshandsker, altså til efterår, mild vinter og forår. Det er blødt og lækkert, men ikke det varmeste.

Strik foer af uld – Dejligt varmt og naturligt foer. Velegnet til vinterbrug, og kan også bruges når man f.eks. cykler. Bemærk, at når man køber handsker med strik foer af uld, er der ofte blandet en smule polyester i for at give øget slidstyrke.

Merino uld – Merino uld har mange af de samme gode egenskaber som almindelig uld. Specielle kendetegn ved Merino uld er, at det er meget blødere end andre typer af uld. Det er også åndbart og temperaturregulerende, hvilket i sidste ende betyder mere komfort til dig. Merino uld varmer også selvom det er vådt, og så optager det ikke svedlugt. Merino uld i foeret er en mere luksuriøst end almindeligt uld foer.

Silke foer – Silke foer tilbyder ca. samme varme som strik foer, men silke foer udmærker sig ved at være utroligt blødt og lækkert at røre ved. Silkeforets vævning er meget tæt og fin. Silke foer fylder ikke ret meget, og giver dermed en tynd men varm handske.

Cashmere – Cashmere foer er ren luksus til dine hænder – Cashmere er varmere, stærkere, og endnu blødere end almindelig uld. Det er også et kostbart materiale, hvorfor det ikke er så udbredt i handske foer.

Primaloft foer – Et meget let og dejligt varmt foer – Bruges også i skihandsker. Primaloft er åndbart. Det lukker fugt ud, men holder på varmen.

Kaninpels foer – Kanin foer er et virkeligt blød og lækkert foer. Det er utroligt behageligt omkring fingrene. Kanin foer er varmere end strikket uld og næsten lige så varmt som rulam.

Perlelamme foer – Naturens materialer når det er bedst. Perlelam og rulam er det varmeste foer du kan få til dine handsker eller luffer. Perlelam er kort og krøllet i strukturen

Rulam – Rulams foer er lige så varmt som perlelam, og dermed det varmeste foer du kan få. Vores egne handsker og luffer med rulamsfoer er virkelig bløde og lækre om fingrene – Hvor pelelam er mere krøllet i strukturen, er rulam ofte mere pelsagtig, og dermed endnu blødere at røre ved end perlelam.

Jeg håber at dette har været en hjælp til at finde det foer der passer til dig.

I webshoppen har vi lavet filter, så du kan sortere efter dit favorit foer og let se udvalget.

God fornøjelse.

 

Mvh.

Freja skind

 

 

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Oktober November December