Black Friday hos Freja skind - Gør et kup til Black Friday

Posted af: Lasse Thomsen In: Nyheder & Trends On: Kommentér: 0 Hit: 2263

Black Friday nærmer sig med hastige skridt - Også i år er Freja skind med i festen og giver dig 24 hæsblæsende timer med fantastiske tilbud - Køb julegaverne nu, eller forkæl dig selv med lækre skindvarer til foræringspriser.

Black Friday - Freja skind er med på festen

D. 23 november 2018 går det meste af verden amok i en kæmpe stor prisfest - Black Friday er en af de absolut største handelsdage verden over, og Freja skind er naturliv med til festen. Black Friday er relativt nyt i Danmark og vi må konstatere, at det bare bliver større og større år efter år.

Black Friday - De bedste tilbud til de hurtige

Freja skind er et lille familiefirma bestående af butikker i Silkeborg og Aalborg samt webshoppen som du her besøger. Dig der er hurtigst på tasterne, får de bedste tilbud. Vores butikker og webshoppen sælger af det samme varelager, så det er med at komme først. Til Black Friday er vi nødsaget til at tage forbehold for udsolgte varer. Du kan godt gennemføre en ordre, og alligevel risikere at varen er udsolgt. Vi vil selvfølgelig i løbet af dagen forsøge at holde vores lager opdateret så godt som muligt, men til Black Friday ved vi af erfaring, at det kan være svært at følge med.

Black Friday - I tilfælde af udsolgt

Vi vil gøre alt hvad der står i vores magt, for at ekspedere alle ordrer så hurtigt som muligt. Skulle en vare blive udsolgt, forsøger vi at skaffe den igen, og du vil naturligvis stadig få rabatten. Hvis ikke det er muligt at skaffe flere stk. af en udsolgt vare, vil vi forsøge at tilbyde dig et alternativ i samråd med dig.

Black Friday - Hvad er rabatten?

Freja skind vil snart offentliggøre en rabatkode som skal taste i forbindelse med dit køb. Vi giver en solid rabat, men den er hemmelig lidt endnu.
Vi får rigtig mange ordrer til Black Friday og sjovt nok, er der en del, som ikke bruger deres rabatkode, altså de handler til vores normale pris. Det må fortælle lidt om hvor billigt der er handle hos Freja skind selv til hverdag. Skulle du som kunde glemme at bruge din rabatkode, så kontakter vi dig, og du vil naturligvis få fratrukket rabatten fra dit køb. Sådan plejer vi at gøre, og sådan gør vi også i år.

Shop dine julegaver til Black Friday

Du kan ligeså så godt få shoppet dine julegaver til Black Friday - HUSK at skrive "Julegave" i kommentarfeltet ved betaling, så sætter vi byttemærke på, og gaven kan så byttes / refunderes indtil d. 15 jan. 2019. Vores erfaring siger at skindhandsker, skindtasker og punge, samt skindjakker og Sixpences, er nogle af de helt store julegave sællerter. Tag et grundigt kig i webshoppen, vi har mange spændende skindvarer, og Black Friday eller ej, så har Freja skind som oftest Danmarks billigste priser. Vi en del billigere end dem som reklamerer med at være det ♥

Vi ønsker jer en god Black Friday. Følg med her på siden, hvor vi snart offentliggør et banner i toppen, hvor du kan se rabatkoden.

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Oktober November December