Smarte designs og modeller i store størrelser

Hos Freja skind hører vi ofte fra kunderne, at de ville ønske, de havde besøgt os noget  før. Vi har nemlig et godt udvalg i store størrelser, der er designet til de skandinaviske kvinder.

Feminin i store størrelser og plus size

Mange kunder er vilde med vores store størrelser og plus size fordi man netop bevarer sin feminitet, og det ved vi betyder meget. Vi er meget ærlige i vores rådgivnig,vi ønsker kun det bedste valg for dig, så du føler dig godt tilpas.

Vi har ikke en str. guide-Send dine mål så finder vi den rette str.

Hvorfor har vi ikke en størrelses guide? Fordi den ikke kan være præcis nok. Udfordringen er, at det der er str. xl ved den ene producent, sagtens kan være en str. m eller xxl ved en anden producent. Der findes ingen standard. For at gøre det let for dig, tilbyder vi i stedet at være din guide. Send dit bryst og taljemål, så er vi klar til at hjælpe med rette str. mail til info@frejaskind.dk  Søger du noget du ikke fandt, er du også meget velkommen til at skrive. Vi har mange enere som ikke er i vores webshop. Vi er en af Danmarks mest erfarne skindbutikker, og vi ved hvordan vi skal vejlede og rådgive dig, så du får den rigtig størrelse,og noget du bliver glad for.

Aktive filtre