Herre læderbælter i kernelæder - Fordi du er en mand

Du er en mand, der ved hvad du vil have. Du forlanger en ordentlig kvalitet, og du vil have noget for dine penge, og der er da slet ingen der skal forsøge at tage r**** på dig. Lad dig ikke friste at dyre kopier. Ser du et bælte der er lavet af "pu læder", ja så er det plastic, derfor "pu" ,og det har aldrig set skyggen af en ko. Står der lakeret spalt, så er det en ringere kvalitet (nederste lag af skindet)   Spalt har det med at krakelere og smuldre.
Læderbælter til herrer kan kun være fremstillet i et materiale,og det er kernelæder (yderste lag af skindet). Hos Freja skind er vi er specialister, og når vi siger herre læderbælter,så mener vi det!  Herre læderbælter er fremstillet af ægte kernelæder,og det er det du får hos Freja skind.

Herrebælter til jeans eller jakkesæt

Vi har naturligvis et godt udvalg af kvalitetsbælter til lave priser. Vi producerer selv vores bælter, og du betaler ikke for et fancy designer navn.
Du får herre læderbælter i ægte kernelæder for alle pengene. Har du brug for et råt og bredt bælte til dine jeans, eller måske et helt blankt og smallere bælte til de pæne bukser eller jakkesættet? Vi har et godt udvalg af klassiske herre bælter i flere farver og designs, og som altid til priser der giver os mænd den der følelse i maven, af at have gjort en god handel.

 God shopping

 

Aktive filtre