Skindrygsække i det lækreste skind-Til Danmarks bedste priser

Vi sælger rigtig mange af vores populære skindrygsække.
flere modeller og mange farver.Fælles for dem alle er smart og praktisk design samt den gode rummelighed. Mange kunder bruger vores populære skindrygsæk til kr. 299.- hver eneste dag, og bruger dem også på ferien. Rygsækken har en lomme der vender ind mod ryggen, og dermed er den svær at stjæle fra.

Skindrygsæk enkelt design-Fast lav pris

Vi har solgt skindrygsække i rigtig mange år, kunderne er vilde med det enkle design og de lækre detaljer. Se bare vores salgshit, hvor stropperne kan lynes sammen, så man også får en skuldertaske, smart ik! :-) Freja skind for selv produceret, og derfor kan vi sælge til en fast lav pris.Priserne starte ved dkk 299.- Det er da et godt tilbud.

Stor rygsæk i sort...

699,00 kr. 399,00 kr.

Den store version af vores populære rygsæk

Stor sort rygsæk af lammeskind - Du kender måske allerede vores mindre...

Skindrygsæk - Nougat -...

299,00 kr.

Skindrygsæk fra Freja skind i flot nougatfarvet lammeskind. Farven er ny, men skindrygsækken er vores velkendte bestseller. Skindrygsækken har...

Skindrygsæk - Curry -...

299,00 kr.

 Skindrygsæk fra Freja skind i curry lammeskind. Farven er ny, men skindrygsækken er vores velkendte bestseller. Skindrygsækken har en smart...

Sommer-Skindrygsæk...

299,00 kr.

Multicolor skindrygsæk - "Sommer" - Vores populære multicolor skindrygsæk findes i 3 farvevarianter. Forår - Sommer - Efterår.

...