Herre skindjakker-Høj kvalitet-Super priser-Fri fragt

Vi har altid et godt udvalg af de bedste herre skindjakker. Du finder mange forskellige designs og farver fra de førende producenter.

Herre skindjakke eller læderjakke

Hos freja skind bruger vi oftest betegnelsen herre skindjakke. Vi sælger jakker, der er fremstillet i lækkert blødt skind. Derfor betegnelsen skindjakker frem for læderjakker.

Stilfuld herre skindjakke

Klæder skaber folk, og en skindjakke er et statement i sig selv. Den klassiske elegante herre skindjakke oser af kvalitet og god smag. Et sikkert valg til den stilbevidste mand.

Herre bikerjakke i skind

Du kan også vælge de mere rå styles. Bikerjakken er kendetegnet ved et mere råt design, typisk med mange lækre detaljer. Bikerjakken går perfekt sammen med jeans og en afslappet stil.

Sådan finder du den rette str.

Send dit bryst og livmål til os på info@frejaskind.dk  og oplys hvilken jakke du ønsker, så er vi klar til at rådgive.

Herre skindjakker-FRI FRAGT-14 dages returret

Vi sender din nye skindjakke fragt frit.  Skulle du fortryde, har du naturligvis 14 dages fuld returret. Husk vi tilbyder finansiering hos viabill. God shopping.

Herrejakke - Kalveskind - Tilbud
  • Prisgaranti

Herre læderjakke - Se pris...

1.799,00 kr. 498,00 kr.

Så har vi lige et fantastisk tilbud til herrerne - Smart læderjakke i kraftig kalveskind - Flot varm brun farve. KUN dkk 499.-!!!

Få stk....

Gipsy Coulter bikerjakke -...

1.599,00 kr. 999,00 kr.

Coulter Bikerjakke fra Gipsy - Her får du en jakke med en lidt mere rå stil - Bemærk de lækre detaljer på skuldrene der er med...

Gipsy herre skindjakke slim...

1.499,00 kr. 999,00 kr.

Copper skindjakke fra Gipsy - Slim fit skindjakke i elegant stil. Bemærk skindjakken har en flot mørke brun faver, så den skiller sig ud blandt...