Rulamsjakker - Naturlige kvalitet - De bedste priser

Freja skind producerer selv forskellige rulamsjakker. Vi håndplukker selv det rulam der skal bruges til jakke, så du er sikret den bedste kvalitet.
Freja skinds egne rulamsjakker kan købes til meget konkurrencedygtige priser. Rulamsjakker og også miljøvenlige, da det er et naturmateriale, som holder i mange år. Rulam kan også optages i naturen igen, når den tid kommer. Intet er gået til spilde.

Unikke rulamsjakker

Hos Freja skind har vi også helt unikke rulamsjakker fra forskellige designer huse. Disse jakker har vi oftest kun i ganske få stk, så du får noget helt unikt.
Har du et ønske til en jakke du ikke finder her på siden, så mail til info@frejaskind.dk
Vi har to butikker og et stort lager, så vil vi prøve at finde nogle forslag til dig.

Rulamsjakker - Så er det slut med at fryse

Vi plejer gerne at sige det er umuligt at fryse i en rulam. Vi har i hvert fald aldrig selv oplevet det, eller har hørt om det. Vores kunder roser vores rulamsjakker for at være af lækre bløde og varme, og så er Freja skind's rulam altid af en dejlig let kvalitet, så jakken ikke er for tung at bære.

Aktive filtre

Rulamsjakke dame -...

Pris 4.998,00 kr.

Dame rulamsjakke i den smukkeste cognac farve - Mellemlang rulamsjakke, dejlig varm og blød - Vi elsker de naturlige produkter...

dame rulamsjakke knælang...

Pris 4.998,00 kr.

Sort dame rulamsjakke fra Freja skind - Her får du en virkelig skøn rulamsjakke i vores eget design. Vi har selv nøje udvalgt rulamsskindet til...

Rulamsjakke - mellemlang model - Toscana
  • -3.000,00 kr.

Rulamsjakke i rustikt look...

Normalpris 7.998,00 kr. -3.000,00 kr. Pris 4.998,00 kr.

Rustik  dame rulamsjakke - Mellemlang model. Let og lækker rulamsjakke.

  • Normalpris dkk 7998 - Tilbud -...