Tusind tak for din støtte. Freja Skind er 100% dansk.

Filtrér efter

Køn
Brands
flere.. less
Størrelse
Farve
Filter

Er du på udkig efter dine næste læderhandsker, så er handsker fra mærket Hestra et oplagt valg for dig. Hestra er kendt for at producere handsker, hvor stil og kvalitet går op i en højere enhed. 

Hos Freja Skind forhandler vi et bredt udvalg af Hestra Handsker, og vores sortiment indeholder både dame- og herrehandsker. 

Hestra handsker til damer 

Det er vigtigt for os som virksomhed, at vi tilbyder vores kunder flere valgmuligheder at vælge imellem. Vi har derfor skabt et stort sortiment af damehandsker i skind fra mærket Hestra. På den måde sikrer vi os, at du som kunde kan finde lige netop den handske, der passer til dine behov i hverdagen. 

Vi forhandler både de helt klassiske fingerhandsker til kvinder, der enten er lavet i det blødeste skind eller ruskind. Valget af farvet lægger dig desuden frit for, da vi har skindhandsker i flere forskellige farver. 

Hestra handsker til herre 

Foruden vores udvalg af handsker i skind til damer, har vi naturligvis også et sortiment af Hestra herrehandsker. Vi tilbyder flere forskellige modeller, så du kan finde lige netop den pasform, der passer til dine hænder. 

Hestra herrehandsker kan derudover både fås med eller uden foer, så dine behov bliver dækket bedst muligt. Vi forhandler de helt klassiske læderhandsker til mænd, men du kan også finde handsker, hvor uld og skind er kombineret til den lækreste handske. 

Bredt udvalg af skindhandsker 

Udover vores mange valgmuligheder af Hestra læderhandsker, så kan udforske vores store sortiment af skindhandsker, der indeholder mange forskellige mærker, modeller og stilarter.  Du kan eksempelvis lade dig inspirere af vores Randers handsker, kørehandsker eller luffer. Vi kan garantere dig for, at vi har et par læderhandsker, der falder i din smag. 

Kvalitetsbevidst virksomhed 

Vi sætter en dyd i, at vores produkter er skabt i skind af højeste kvalitet. Vi har hos Freja Skind flere årtier bag os i branchen - faktisk siden år 1986. Derfor ved vi, hvordan kvalitetsskind skal føles, hvorfor vi også selv håndplukker vores produkter fra fabrikker verden over. 

Du kan som kunde hos os være sikker på, at vores produkter er skabt i den bedste kvalitet, og så sørger vi desuden for, at du køber dem til fornuftige priser.

Du kan se vores mange produkter online, men ønsker du at mærke kvaliteten med egne hænder, så er du velkommen til at besøge os i vores fysiske butikker i henholdsvis Aalborg og Silkeborg.