Tusind tak for din støtte. Freja Skind er 100% dansk.

Filtrér efter

Køn
Brands
flere.. less
Farve
Taske størrelser
Filter

Bumbag, bæltetaske, mavetaske - kært barn har mange navne. Bæltetasken er efterhånden blevet en uundværlig accessory i garderoben, og det forstår vi godt. Den lille taske er yderst praktisk, da den kan bæres om livet eller som crossover, således du har hænderne fri. 

Hos Freja Skind har vi naturligvis et bredt udvalg af bæltetakser og bumbags. Fælles for alle vores bæltetasker er, at de er fremstillet i 100% ægte skind i den blødeste kvalitet. Vi håndplukker vores favoritter blandt vores mange leverandører, der alle efterlever en høj kvalitet og flot design. 

Bredt udvalg af farver og kvaliteter

Hos Freja Skind tilbyder vi et udvalg af bumbags og bæltetasker i forskellige modeller og skindtyper, herunder lammeskind, bøffelskind og kalveskind m.m. Blandt vores sortiment finder du blandt andet bumbags fra populære danske mærker som Treats, Corium, Montana og Orchid. 

Er du på udkig efter en klassisk og stilren bæltetakse, kan du kigge efter tasker fra danske Treats. Bumbags fra Treats er kendetegnet for deres tidløse design og bløde kalveskind. Hertil kan du også vælge den smarte lille Daisy pung, som er originalt tilbehør til Iris bumbag fra Treats. Er du derimod på jagt efter en farverig bumbag, har vi et udvalg af bæltetasker i gul og grøn kalveskind, som garanti vil sætte prikken over i’et på dit øvrige outfit. 

Hvilken en af vores bæltetakser, du vælger, er helt op til dig. Du kan derfor med fordel gå på opdagelse i vores sortiment, og opleve de mange spændende muligheder og forskellige modeller.  

Bumbag med plads til det meste

Hvis du er på udkig efter en anvendelig og rummelig taske, er en bumbag den perfekte taske til dig. Hos Freja Skind finder du forskellige modeller af bumbags, der alle rummer det du lige skal have med på shoppeturen, festival, ferie og lignende.

Blandt vores udvalg finder du bumbags, som alle er designet med mange gode rum, hvilket gør dem til ideelle til ferien, festival samt til hverdagsbrug. Med en bumbag får du andre ord en super anvendelig taske, som kan styles på flere forskellige måder til både hverdag og fest.

Det danske mærke, Orchid, designer bæltetakser i 100% kalveskind med plads til de vigtigste ejendele og taskerne kan bæres både rundt om livet eller som crossbody. Bæltetakser fra Orchid er en populær bæltetakse med regulerbar rem, så den kan bruges på forskellige måder. 

Bumbag og bæltetaske på tilbud

Når du shopper din næste bumbag hos Freja Skind, kan du være heldig at finde den på udsalg. Med vores prisgaranti behøver du ikke at bruge tid på at tjekke priser, da du herigennem er sikret den bedste pris på produktet. 

Køber du et af vores produkter, og finder det billigere i en dansk webshop eller butik indenfor 3 uger, så krediterer vi differencen til det købende kort, såfremt produktet overholder vores betingelser. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Ligeledes tilbyder vi Hos Freja Skind fri fragt, når du shopper for minimum 500 kr. Lad dig inspirere i vores udvalg af kvalitetstasker, og find din nye bumbag online hos Freja Skind.