Tusind tak for din støtte. Freja Skind er 100% dansk.

Filtrér efter

Køn
Kategorier
Brands
flere.. less
Størrelse
flere.. less
Farve
flere.. less
Filter

Hos Freja Skind har vi et stort udvalg af skindhandsker i bedste kvalitet. Vi har en lang årrække af erfaring, og har derfor håndplukket og udvalgt læder handsker af høj kvalitet. På vores hjemmeside samt i vores fysiske butikker finder du et bredt udvalg af både dame og herre skindhandsker i forskellige farver og designs.

Lækre skindhandsker og varme luffer

Med en lækker skindhandske kan du nemt pifte dit efterårs- og vinterlook op. En skindhandske er en yderst brugbar accessories, som kan anvendes af både mænd og kvinder. Er du på udkig efter noget, der kan holde dine hænder varme i de køligere måneder, finder du hos Freja Skind et udvalg af varme luffer og foret handsker. Derudover forhandler vi et udvalg af elegante lammeskindshandsker samt smarte kørehandsker.

Et udvalg af brands og flotte farver

Hos Freja Skind har vi et stort sortiment af skindhandsker fra forskellige brands. Blandt andet finder du handsker fra det danske mærke, Randers Handsker, samt Hestra Handsker, som er en af de førende producenter. Derudover finder du handsker i alle regnbuens smukke farver, hvad end du ønsker skindhandsker i sort, grå, lilla, rød eller gul, så er du kommet til det helt rette sted.

I tvivl om størrelser på handsker?

Er du i tvivl om størrelse, finder du her på siden en størrelsesguide til Randers Handsker og til Hestra handsker. Guiden viser dig, hvordan du nemt måler og finder den rette størrelse, så du er klar til bestille din skindhandske online hos Freja Skind.

Kontakt os

Har du spørgsmål angående vores sortiment af skindhandsker, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 22 62 51 10. Derudover er vores fysiske butik af finde i både Aalborg eller Silkeborg, hvor du kan blive inspireret af vores mange produkter i skind.